reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
witajcie ponownie
powiem wam że w dole brzucha mnie kłuje i ciągnie w dół,,, liczę na tą luteinę że ona wszystko utrzyma jak trzeba i że będzie dobrze a w lipcu zobacze swojego bobasa, czasem mnie zaboli kręgosłup,
będe odliczać dni do wizyty u ginka w środę rano,
weekend mam pracowity bo szkoła, ale jak będę wolna to się odezwę,mam nadzieję że po niedzieli nie będę płakać ehhhh
Mynia czekam na teściora

Mgiełko juuuuppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :, wierzę, że wszystko będzie w jak najlepszym porządku. Myniu czekamy i trzymamy kciuki.
A my kotka mamy dachowca, długie uszy, oczy skośnie, cały czarny. Taki przytulanek mały, mruczy i masuje nas łapkami, bardzo cierpliwy.

Mgiełko daj sobie spokój ze szkołą :) nie ucieknie;-) na pewno będzie dobrze! Nie ma innej opcji:tak:
Agnieszko śliczny ten Twój krasnalkowy przedszkolak
Mynia testuj testuj :tak:albo.... nie testuj.....hmmm weźmiemy Cię do nowego odcinka ciąży z zaskoczenia:tak:
Asita ale Ci dobrze, że badania masz za darmo...może swojego gina namówię...ale pewnie się nie uda bo chodzę prywatnie :( Cieszę się, że masz już jakieś zrobione!

Sailor aż tyle za badania? kurcze muszę u siebie zobaczyć ile biorą...bo też muszę zrobić takie same jak ty. trzymam kciuki za wyniki
Isis zestaw jedzenia boski :-D

A ja właśnie pomidorową gotuję :) czytałam u Was i jakoś mi się nie chciało jej jeść, ale M nalegał, bo on zupy lubi baardzo ale tylko moje :laugh2:
A tak nie wiem co komu chciałam pisać :-(

A wiem! Mgiełka dzięki Tobie nabrałam chęci na dalsze starania! Mimo, że uważasz, że test to jeszcze nic, to ja uważam inaczej- to jest bardzo dużo i nawet nie wiesz ile bym dała żeby zobaczyć te II kreseczki chociaż raz w życiu! Trzymam kciuki za Ciebie i maleństwo najmocniej jak się da, żeby wszystko było dobrze!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry