• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Mgiełko aj bardzo mocno trzymam kciuki żebyś już nigdy więcej nie przechodziła przez piekło poronienia. Musi być dobrze. Ja się obawiam,że jak mi się uda w końcu to będę świrować do 12 tygodnia że znowu mnie to spotka :sorry2:

reklama
Mgiełko cudowne wieści:)

Myniutko teraz Twoja kolej:)

Co do kota to kot mojej babci bije wszystkie- poszedł się marcować i wrócił po 3 latach:) I jaki był obrażony, że już babia ma nowego:)

Mój Mikołajek kończy dzisiaj pół roku:) Ale ten czas szybko minął:)

Mgiełko jak się cieszę !! no wreszcie !! pikny teścior !! :-):-):-)

Mynia
idź po testy i rób rano jutro :tak:

Moi rodzice byli w Poznaniu przed wczoraj na koncercie Katie.
A jeśli chodzi o koty, to moja mała właśnie śpi mi na nogach (siedzę po turecku) a Lusia leży obok, ale przytulona do jednej nogi ;-)

Ja zaraz się chyba wybiorę na basen, już miałam iść wczoraj, ale mama prosiła, żebym przyjechała do niej i ją ubrała i pomalowała na wyjście ;-)

Cześć dziewczynki :-)

Mgiełko ogromniaste gratulacje :-) Super wieści, czekam na relacje z wizyty ;-)

Ja dziś zjadłam śniadanie ale było mi mało więc zagryzłam croissantem z Lidla, potem lodami śmietankowymi Grycana, a na końcu chipsami i teraz mam ochotę na zupę ogórkową i muszę lecieć po składniki i ugotować - masakra :-D

Niedobrze ze mną :szok:

reklama
Ale się cisza zrobiła:)
Mąż jest już po wizycie i wszystko ok z neurologicznego punktu widzenia ale ma iść do okulisty "z reklamacją" :) To teraz jeszcze tylko mój poniedziałek został...

Isis jakie niedobrze z Tobą?? ja tak mam i bez ciąży hehehe....

Ale widzę, że tu jakaś akcja na odchudzanie panuje... wybaczcie ale się nie przyłączę:p chociaż jakiś program ujędrniająco-modelujący by się przydał, nie powiem:|

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry