reklama

Staranka od stycznia 2012.

Mgiełko aj bardzo mocno trzymam kciuki żebyś już nigdy więcej nie przechodziła przez piekło poronienia. Musi być dobrze. Ja się obawiam,że jak mi się uda w końcu to będę świrować do 12 tygodnia że znowu mnie to spotka :sorry2:

reklama
Mgiełko cudowne wieści:)

Myniutko teraz Twoja kolej:)

Co do kota to kot mojej babci bije wszystkie- poszedł się marcować i wrócił po 3 latach:) I jaki był obrażony, że już babia ma nowego:)

Mój Mikołajek kończy dzisiaj pół roku:) Ale ten czas szybko minął:)

Mgiełko jak się cieszę !! no wreszcie !! pikny teścior !! :-):-):-)

Mynia
idź po testy i rób rano jutro :tak:

Moi rodzice byli w Poznaniu przed wczoraj na koncercie Katie.
A jeśli chodzi o koty, to moja mała właśnie śpi mi na nogach (siedzę po turecku) a Lusia leży obok, ale przytulona do jednej nogi ;-)

Ja zaraz się chyba wybiorę na basen, już miałam iść wczoraj, ale mama prosiła, żebym przyjechała do niej i ją ubrała i pomalowała na wyjście ;-)

Cześć dziewczynki :-)

Mgiełko ogromniaste gratulacje :-) Super wieści, czekam na relacje z wizyty ;-)

Ja dziś zjadłam śniadanie ale było mi mało więc zagryzłam croissantem z Lidla, potem lodami śmietankowymi Grycana, a na końcu chipsami i teraz mam ochotę na zupę ogórkową i muszę lecieć po składniki i ugotować - masakra :-D

Niedobrze ze mną :szok:

reklama
Ale się cisza zrobiła:)
Mąż jest już po wizycie i wszystko ok z neurologicznego punktu widzenia ale ma iść do okulisty "z reklamacją" :) To teraz jeszcze tylko mój poniedziałek został...

Isis jakie niedobrze z Tobą?? ja tak mam i bez ciąży hehehe....

Ale widzę, że tu jakaś akcja na odchudzanie panuje... wybaczcie ale się nie przyłączę:p chociaż jakiś program ujędrniająco-modelujący by się przydał, nie powiem:|

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry