reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Dziękuję Sihayko:) czyli Twój śluz zachowuje się książkowo:) Tak i mi się zdawało, że zawsze sucho miałam a teraz mam morko i to momentami mocno mokro.
Sihaya jak koteczka? zadowolona, że jesteś z nią w domku?

Dziękuję Sihayko:) czyli Twój śluz zachowuje się książkowo:) Tak i mi się zdawało, że zawsze sucho miałam a teraz mam morko i to momentami mocno mokro.
Sihaya jak koteczka? zadowolona, że jesteś z nią w domku?

Sama więc widzisz, że jesteś mocno podejrzana;>

Koteczka zadowolona, teraz śpi na firance na parapecie:)
A tak to co idę do kuchni to biegnie za mną i staje przy miskach robiąc oczy kota w butach ze shreka - już nawet nie patrzę na nią wtedy bo mi serce ściska. Wczoraj z kolei spała pół dnia ze mną - na mnie:)

No jak ma być u Ciebie Myniu jak to nawet @ nie była!? :P

No właśnie Myniu, ja jestem za tym żebyś nie robiła ze swojego cyklu dwóch, tylko te plamienia zostawiła jako plamienia a nie nowy cykl...przecież nawet @ jak się liczy to liczy się od pierwszego dnia krwawienia a nie plamienia, czy "mniejszego krwawienia''- zwał jak zwał:p

Ficaria kochana jesteś :)
Sihayko mój Fiś też na parapecie podsypia w tej chwili. Jak ja bym chciała, żeby on się przytulił do mnie, spał na mnie, przy mnie, żeby był jakiś taki... bardziej koci. Niby mam kota a w praktyce mam w domu małego złośliwca. Nawet przytulic i pogłaskać dziada nie można bo zaraz gryzie...

Mgiełko kochana w końcu wam się udało!!! nie ( tak na szczęście) GRATULUJĘ i proszę o fluidki :-):tak:

A ja była zrobić badano w laboratorium

TSH
Ft3
Ft4
Tpo
Tg

Cena masakra 173 zł ale miałam zaskórniaki na tą okazję :-D

Ostatnia edycja:
reklama
No właśnie Myniu, ja jestem za tym żebyś nie robiła ze swojego cyklu dwóch, tylko te plamienia zostawiła jako plamienia a nie nowy cykl...przecież nawet @ jak się liczy to liczy się od pierwszego dnia krwawienia a nie plamienia, czy "mniejszego krwawienia''- zwał jak zwał:p
Ale u mnie mniejsze krwawienie i plamienie to co innego. Mniejsze krwawienie to jak najbardziej krwawienie pełnoprawne u mnie jest :) tyle, że nie takie mocno zalewające jak o mocniejsze. Idę dziś do sklepu po wuzetkę na pożegnanie słodkości przed dietą i wtedy kupię test w rossmanie:) nawet kupię dwa różne... żeby nie było wymówek :) Ale ja naprawdę wątpię...

Sailor szok, że tyle to kosztowało... no ale już teraz będziesz dokładnie wiedziała co i jak leczyć i ja obstawiam najpóźniej marzec u Ciebie:) leki pobierzesz dwa-trzy miesiące i fasola jak nic gwarantowana

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry