reklama

Staranka od stycznia 2012.

Mgiełko daj sobie spokój ze szkołą :) nie ucieknie;-) na pewno będzie dobrze! Nie ma innej opcji:tak:
Agnieszko śliczny ten Twój krasnalkowy przedszkolak
Mynia testuj testuj :tak:albo.... nie testuj.....hmmm weźmiemy Cię do nowego odcinka ciąży z zaskoczenia:tak:
Asita ale Ci dobrze, że badania masz za darmo...może swojego gina namówię...ale pewnie się nie uda bo chodzę prywatnie :( Cieszę się, że masz już jakieś zrobione!

Sailor aż tyle za badania? kurcze muszę u siebie zobaczyć ile biorą...bo też muszę zrobić takie same jak ty. trzymam kciuki za wyniki
Isis zestaw jedzenia boski :-D

A ja właśnie pomidorową gotuję :) czytałam u Was i jakoś mi się nie chciało jej jeść, ale M nalegał, bo on zupy lubi baardzo ale tylko moje :laugh2:
A tak nie wiem co komu chciałam pisać :-(

A wiem! Mgiełka dzięki Tobie nabrałam chęci na dalsze starania! Mimo, że uważasz, że test to jeszcze nic, to ja uważam inaczej- to jest bardzo dużo i nawet nie wiesz ile bym dała żeby zobaczyć te II kreseczki chociaż raz w życiu! Trzymam kciuki za Ciebie i maleństwo najmocniej jak się da, żeby wszystko było dobrze!

no i sie pobeczałam, dziekuje dziewczyny cmoki kochane teraz marzę tylko aby przetrwać do środy

reklama
hejka:* ale emocje:)

MGIEŁKO kochana moja!!!:* wiedziała i wierzyłam w to!!!:* nie gratuluje ale bardzo mocno trzymam kciuki za Was!!!! tulę mocno bo wierzę, że będzie dobrze!!!:* odpoczywaj kochana i nospe weź. mnie też bardzo bolał brzuszek. mialam wtedy leżec i nawadniac się. i jeszcze magnez brac. to też na skurcze. buzi buzi:*:*:*:*
MYNIA Przykro mi:( nie smutaj się:( zjedz jeszcze jedno ciacho na pociechę.
PAULINKA buziaki dla Mikusia. duzy już chlopak z Niego:*
SAILOR badania i ich koszt to koszmar!!! coś o tym wiem... ubezpieczenie człowiek placi a tu tyle zabulic trzeba:(
AGNIESZKA ale Dominisia jest urocza. i jakie ma piękne oczka!!!:)
ISIS masz smaki jak ja:P ostatnio tez ciągle głodna jestem...
SIHAYA a jak się czujesz??

nie wiem co jeszcze miałam napisac:( u mnie ok. trochę zmeczona po dzisiejszym dniu jestem... no ale teraz odpoczynek

Dobry dzień:)
Co za emocje... Mynia, normalnie aż wróciłam z pracy busem zamiast na piechotę, tak bardzo chciałam zobaczyć, jak u Ciebie!
Zrobisz jeszcze w poniedziałek, prawda?
U mnie betka kosztuje 28 zł, więc Mynia, ta Twoja cena jakaś kosmiczna jest !
Mgiełko, ja też się wzruszyłam jak przeczytałam od Ciebie posta. Także dmuchaj na siebie. I wcale nie namawiamy Cie na wagary, ale weź zaszalej i nie idź ! :)
Domikcw przesyłam energię :)
Asita, ja nie mogę - tak mi się uśmiecha twarz jak widzę Twoje odliczanie pracy ! A zarazem uświadamiasz mi, ile mi czasu zostało! Bo też pracuję od 7.30
Różniczka, ja bym chetne zjadła pomidorówkę, a jeszcze lepiej ogórkowa - mniam - z rok nie jadłam ogórkowej!
Całuski dla Mikołajka :)

Ja po pracy, zjadłam domowe frytki i myślę, co by słodkiego wciągnąć.
A co do naszej listy, niestety nie moge się poprawić, bo @ wciąż nie ma...

Dobrego wieczorku

A ja byłam na basenie nananana. kurczę zapomniałam jak bardzo lubię pływać, weszłam na basen 30 długości i wyszłam :-) lubię lubię lubię !! po basenie pojechałam do A do salonu, wysuszył mi włosy i do rodziców pogadać o moim nowym nabytku... skoro nie mieszkanie, to auto kupię nowe a cooo... muszę jakieś marzenie spełnić ;-):tak:

Myniutku a nie uważasz, że test powinnaś z rannego moczu zrobić? hmmm??

Agniesiu śliczna ta Twoja córcia :-D

Ja dzisiaj też kupiłam wszystko na ogórkową, ale chyba jutro zrobię. dzisiaj znajomi przychodzą... i już mi się nie chce stać przy garach.

Dziewuszki po pół godziny pojawił się cień cienia no ale wiadomo... po pół godziny a nie po przepisowych 10 minutach :)
Ale powiem Wam, że chociaż wiem, że to ściema to i tak miło zobaczyć ten cień :P tak o, dla żartu :)

Agacynda:) mam jeszcze drugi test na jutro rano :) dlatego kupiłam dwa:) bo wiedziałam, że jak kupię jeden to zrobię od razu i na jutro nie będe miała :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry