Witajcie!!!
Padam na pyszczek, ciekawe jak długo pociągnę na tak wysokich obrotach??
Sihaya, to super że jajowody drożne!!!a jak samo badanie poszło??
Małe psiaki śliczne, ja miałam golden retriwerkę ale niestety nigdy potomstwa nie miała.
Myniu jak pierwszy dzień w pracy po tak długiej przerwie?? Fajnie, że się do diety zmobilizowałaś - mi nigdy to nie wychodzi, ja nawet nie umiem się zmobilizować do systematycznego chodzenia na basen, Ale tak to jest, jak praca mi zjada w sumie z 9 godzin dziennie

strasznie to przeszkadza w uprawianiu sportu, bo jak wychodzi sie z pracy to trzeba jeszcze zrobić zakupy, potem zazwyczaj coś ugotować, dzisiaj jeszcze pojechałam wymienić opony, a po obiedzie jeszcze pranie powiesić. No i na dodatkowe zajęcia po za domowymi już ciężko z czasem. A jeszcze mam ostatnio fazę i robię codziennie soki ze świeżo wyciśniętych owoców, tzn. z sokowirówki.
Właśnie wycisnęłam soczek z : marchewka, pomarańczka, jabłko i grapewfuit. Conajmniej 40 minut się schodzi z obieraniem, a potem rozkładaniem, czyszczeniem i zmywaniem. Na szczęście to ostatnie to mój mąż

No i dopiero teraz, ze szklanką świeżego soku w ręku udało mi się usiąść do komputera, ale jest już 20:00 więc zaraz przeniosę się do łóżka poczytać książkę.
Po za tym widzę, że jak mnie nie ma to prawie nie ma tematu jedzenia.
A ja mam taką ochotę na ciasto, a mój mąż nie chce skoczyć na dół do cukierni po ciastko dla mnie, bo mówi, że skoro się nie ruszamy, to i słodyczy używać nie powinnam, a mi taaak się chce.
No i w tym pędzie przez cały dzień dzisiaj straszliwie boli mnie prawy jajnik, zdecydowanie nie wiem czemu bo to zupełnie nie jego czas jeszcze.
MGIEŁKO - GRATULACJE, bo dopiero dzisiaj różne rzeczy doczytałam. Nie zamartwiaj się nie potrzebnie tylko ciesz się w końcu tyle na to czekałaś!
No i znowu nie pamiętam co jeszcze miałam napisać.... Więc pozdrowienia dla Wszystkich