reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Sailor daleko może nie, ale powiedzmy jeszcze 2-3 dni i będziesz mieć mnóstwo tych paprotek:tak: na razie są pojedyncze więc wszystko jest na dobrej drodze :) liż codziennie i zobaczysz :) a i nie wiem czy masz w ulotce napisane, że min. godzinę przed lizaniem nie powinnaś nic jeść i pić- bo fałszuje obraz- no i musi to mocno przeschnąć :tak:

I mi do Was bardzo tęskno... ledwo poszłam do pracy i znowu mam uczulenie... czyli bez psychologa się nie obędzie... :(
A tempkę dziś miałam już niedużo ale poniżej linii, no ale mierzona godzinę wcześniej, o 5 rano, a to najzimniejsza godzina dla organizmu;) Ale, ale... nie napisałąm o najważniejszym... od wczorajszego wieczoru niewyobrażalnie drą mnie łydki, hahahahahahah :)

Różniczko Ty lizaku :) Jak Ci? Wiem, że od nas odpoczywasz (tzn od staranek) ale mam nadzieję, że lepiej się czujesz?

Już miałam pisać,że Mynia nie chce do nas zaglądnąć :-D powiem Ci,że mam taką klientkę fajna kobitka i ona ma męża Nigerii i 2 córy bliźniaczki fajne są takiego koloru kawa z mlekiem lat może 7 śliczne :tak: a jak jej mąż fajnie mówi po polsku :-D super rodzinka :tak:

Różniczko jak mi znowu organizm owulki nie przesunie bo u mnie to różnie bywa ostatnio dobrze że mam się kogo poradzić w sprawie lizania szkiełka :sorry::-D nie jem na co najmniej godzinę przed lizaniem (jejku jak to brzmi) :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Sailor oj brzmi ;)
A mój S też śmiesznie mówi po polsku, tzn on jeszcze za bardzo nie mówi ale powtarza po mnie:) a najlepsze jak śpiewa mi "Kocham cię kochanie moje, kocham cię kochanie moje, to oczy woje mnie pasione"

Ficaria cudne to Twoje psiaki:)

Myniutku dobrze, że znów jesteś:) tylko z tym uczuleniem trochę kicha:/
no i ja też przeogromnie się cieszę z wyniku badania:) ulga niesamowita, choć gin powiedziała, że to nie daje 100% pewności ale mamy obraz, że nie ma większych zrostów, torbieli etc., że jest przepływ:]

to jeszcze dodam, że miałam na rehab takiego chłopczyka Mario:) też z "mieszanej" rodzinki i taki śliczny mulatek, a włosy takie sztywne kręciołki:)

Sailor oj brzmi ;)
A mój S też śmiesznie mówi po polsku, tzn on jeszcze za bardzo nie mówi ale powtarza po mnie:) a najlepsze jak śpiewa mi "Kocham cię kochanie moje, kocham cię kochanie moje, to oczy woje mnie pasione"

Myniu padłam słodkie to oj tak :-) tamten tez podobnie mówi :tak:
Mojego wysłałam do teściów bo mi spokoju nie daje :-D

Myniu trochę lepiej, ale nie potrafię zrozumieć czemu tak się dzieje :-(czemu mnie/nas tu wszystkie to spotkało/spotyka
Cały czas Was podczytuję i kibicuję. Trochę sobie faktycznie odpoczywam i podchodzę z dystansem, ale strasznie trudne to jest :-(
A jak ty się czujesz? Strasznie mi było przykro jak miałaś te cholerną I kreskę...aż nie wiedziałam co Ci napisać...no bo my niby tyle czasu się staramy, ale możliwości "wstrzelenia" się mamy prawie w każdym cyklu, a Ty niestety nie...

Sailor pytaj pytaj :) przy drugim cyklu będziesz wiedzieć co i jak :tak: zwróć tylko uwagę, czy nie masz pęcherzyków powietrza, bo przy nich szybciej widać większą ilość paprotek-a powinnaś patrzeć na ten kawałek gdzie nie ma pęcherzyków :-D a lizanie jest fajne :szok: bo ja dzięki temu nie zużywam tyle testów owu- przynajmniej taniej wychodzi:-) bo i tak lubię sobie siknąć na test
A i zapomniałam napisać-dostaniesz eutyrox na to twoje TSH i będzie dobrze!

Myniu chciałabym usłyszeć jak to śpiewa :-) a te łydki to hmm mnie dziś drze jedna łydka-lewa, aż się nałykałam magnezu

Sihaya bardzo się cieszę z tej Twojej drożności! :tak: nic tylko dzieci robić :laugh2:
Ficarko pieski śliczne, jakbym miała gdzie wziąć to bym wybłagała je u Ciebie :-D

reklama
Sihayko, Te włosy takie sfilcowane :) Nienawidzę jak S ma brodę bo tez taki filc mu się robi, zawsze mu wtedy mówię, że jak on się nie ogoli to i ja przestanę... Który odcinek trzaskasz? :)
Sailor a w jakim sensie on Ci spokoju nie daje? W takim jak myślę? ;-)
Różniczko no byłam rozżalona bo rzeczywiście ja mam te okazje co 3 miesiące ale już mi przeszło. Muszę schudnąć i tyle, widać nie pisane mi teraz dziecko i nie przeskoczę tego. W ogóle ostatnio S. mnie wszystkim drażni i jakoś tak częściej się nad nami zastanawiam... pewnie to przez ten pierdzionek na palcu

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry