reklama

Staranka od stycznia 2012.

Dziewczynki które mają testery owulacyjne na ślinę bądz mikroskop to nie są te płodne paprotki? chyba za mało rozgałęzione... 8dc.jpg8dc 1.jpg

reklama
Hej dziewczyny !
Ficiara, gratuluję :) Jak kłębuszki i mamusia się miewają? Jak możesz, zamieść fotkę! Nigdy nie widziałam takich malusieńkich piesków!
Sihayko, to wspaniała wiadomość! Gratuluję bardzo :)
Mgiełko, nie wiem jak Ci mogę pomóc, jak pocieszyć. Może powiem tylko tyle - nie zamartwiaj się na wyrost ! Będzie wszystko dobrze!
Znów wymiękłam, jak przeczytałam "za 16 minut kończę pracę", Asita :) hahahahahahaha
czarnooko, bez takich dołków mi tutaj ! No ! Cycki do przodu !
Agnieszko, zdrówka dla córci ! I Ty też się trzymaj :)

U mnie @ nadal brak, także do świąt to może @ się pojawi a nie 2 kreseczki ! A tam...idę cosik na kolację szykować

pozdrówka dla wszystkich

Sihayko kochana ale się cieszę :) PRZEOGROMNIE!!!
Ficaria gratulacje psiakowe :) Pokaż fotę :)
Sailor... zdjęcie przednie:) Dobrze, że Figiel nei ma dziewczyny bo to taki brutal, że pewnie odchodziłyby jeszcze gorsze sceny.
Mgiełko nie martw się... trochę optymizmu, ja rozumiem, że się boisz ale myśl o dziecku. Każda z nas chciałaby być na Twoim miejscu, ja przynajmniej bym chciała...

Ja gotuję właśnie kaszę jaglaną i sosik grzybowy. Mniam mniam:) Trzeci dzień trzymam dietę:) Teraz już z górki:)
Mam tylko grzeszki na koncie, 2 hallsy na ból gardła... ale zadusiłabym się gdyby nie one

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry