reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Mgiełko będzie dobrze zobaczysz i nie smutaj się bo fasolka wtedy tez jest smutna
a mi się dzisiaj nic nie chce, ale jestem twarda i pracuje, nawet dużo zrobiłam :-D

Dziewczyny skończyło się na 8! Jeden jeszcze niestety się przydusił... :/ Wrzucę później zdjęcia, bo ledwo żyję, rodziłyśmy do rana....
Dzisiaj temp zmierzyłam i 37*, ale krwawię :/ Wykończę się chyba :/

sihaya czekamy na wynik.
mgiełko nie martw się...

MGIEŁKA ja wierzę w to ze bedzie wszystko ok:* limit pecha juz wyczerpalaś więc teraz tylko dobre wiadomosci Cię czekaja. tule:*
FICIARA to Ty jeszcze położna nam zostaniesz:P biedna spinka która nie przezyła:( oby kluseczki sie ładnie chowały. a cóż to za krwawienie??

łooooooo matko FIcaria to faktycznie się narodziłyście ;) gratuluję :D
a z tym krawieniem to coś nie tak wiem ze po HSG może być kilka dni krwawienia.
Sihaya trzymam kciuki :*:*:*
mgiełko tak bardzo chciałaś zajść w ciążę to teraz ciesz się a nie zamartwiaj.

ja nawet jednego dziecka nie mam:(:(:(:(:( ja pier... znow zlapalam doła.

Dziewczyny oglądam fotki kotków i znalazłam coś takiego padłam po prostu....:-D 634480516761167666.jpg

ale fajne zdjęcie bu hahaha

Czarnooka ja wiem że powinnam się cieszyć, ale juz taki moj typ że będę się zamartwiać nawet jak będę w ciąży z 5 tym dzieckiem !!!
Po poronieniu patrzy się na to wszystko inaczej, nie tylko ja przechodziłam piekło, pamietam męża, córcie moją, jak płakała jak mamę zawozili na oddział w szpitalu, masakra jakaś, gdybyśmy mieli to wszystko na nowo przeżywać to już wolałabym nie być w ciąży wogóle!

haha jeszcze brakuje chmurki a w niej "Głowa w puszkę i za ojczyznę ":):):):)

mgiełko proszę Cię nie myśl o tym :*:* wszystko będzie dobrze musi być!!!!
mi to faktycznie łatwo jest mówić nie zamartwiaj się jak sama nie potrafię nawet zajść w ciąże...............

reklama
Dziewczynki a co tu dzisiaj takie smutasy piszecie, głowa do góry będzie dobrze :tak:
Ficaria łał moja suczka najwięcej miał 6 ale to był jamnik :-D światełko dla tego jednego małego psiaczka zaplam
[*]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry