reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
witajcie o poranku
ale mi się nie chciało iść do pracy, a piersi bolą masakrycznie, w biustonoszu jeszcze nie tak strasznie ale rano jak wstałam z łóżka od pach tak bolały że szok, myślałam że oszaleje, teraz siedzę przy kompie i kręgosłup troche mi doskwiera, poza tym cały czas mi mokro przez tą luteinę chyba, ale co chwila panikuje że to krwawienie...
to samo było wczoraj w kościele buuuu nie mogłam ustać tak mnie ciągnęło w dół ;-(
o ile to wszystko normalne i nie spowoduje nic strasznego to niech sobie będą te objawy ;-)
w nosie to mam
ale jeszcze dwa dni i usg dowiem się czy coś tam w ogóle jest, normalnie tak się boję że płakać mi się chce

hej kobietki

Noelle u mnie ciężko mała cały czas chora dzisiaj byłam z nią u lekarza i mam przyjśc jutro bo kaszel przerodził sie w zapalenie oskrzeli prawdopodobnie i pan doktor jutro zadecyduje czy będzie antybiotyk , do tego jeszcze zaczyna ją ucho boleć
normalnie siedz i wyje bo nie mam siły juz na nic najchętniej przespała bym z jakis tydzień
ja wizytę mam 5 grudnia

trzymajcie się dziewczyny

witam:*

glowa boli a pogoda taka do bani, ze nic się nie chce:( spac po nocy nie mogę... a jak zasnę to co chwile pobudka. taki mi się płytki sen zrobił w tej ciąży. wystarczy, ze mąż głębiej oddychnie a ja już nie śpię:wściekła/y:

SIHAYA trzymam kciukaski za hsg:*
MYNIA mi na początku ciąży tak się spac chcialo ze nawet na stojąco zaypiałam... potrafiłam się obudzic o 10 a o 13 już spałam i tak do 18 zjeśc coś i znów spac:szok: jak pierwszy dzień w pracy po zwolnieniu??
MGIEŁKA oooo coś o bólu piersi na początku to wiem! bolało jak ***** zeby się nie wyrazac:P trzymam kciuki za wizytę w środę. będzie dobrze:*
FICIARA pokaż noworodki:-)

Ficaria teraz doczytałam, że piesiaczek Ci się oszczenił :-) Pokaż malutkie kuleczki :-)

Mgiełka trzymam kciukasy za środową wizytę &&&&&&

Aga szkoda mi Twojej córci. Biedna się męczy i Ty także... Tulę :*

Dziewczyny a co sądzicie o mojej temp.? Nie jest za nisko???

MGIEŁKO nie martw się tak bardzo. wex nospę jak boli. ja jak jeszcze nie wiedziałam ze w ciąży jestem to miałam takie okropne bule brzucha ze w pracy się zwijałam w bólu. łzy same leciały. potem tylko apap pomagał i bule brzuszka mi sie przez pierwsze tygodnie ciąży utrzymywały. odpoczynek, nawodnienie i nospa to jest to co mi pomagało. potem dostałam dupka i bóle trochę złagodniały. nie martw się kochana:*

reklama
dzięki za słowa otuchy, dzwoniłam do ginka, mam bólami się nie martwić bo są normalne we wczesnej ciąży,mam się martwić jak by się pojawiła krew, ale jak tu się nie martwić po tym co mnie spotkało.... ehhh

ja biorę luteinę dwa razy dziennie po dwa dopochwowo, zobaczymy co z tego będzie.... niczego więcej nie pragnę aby wszytko było ok

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry