reklama

Staranka od stycznia 2012.

Hej hej Asitko :) Dobrze się czasem rozerwać...
Sihaya, zdrzemnęłaś się? Ja przy S też bym Alki nie oglądała od rana do nocy bo miałby mnie za jeszcze bardziej trzepniętą niż teraz... Mocno trzymam jutro kciuki za badanie.
Ja dziewuszki jutro wracam do pracy a tam bb zablokowane, będzie mi Was brakowało całymi dniami... pierwsze dni to będą jak odwyk :)

reklama
Mgiełko trzymam kciuki za wizytę
Sailor faktycznie wysokie masz te TSH:/
Myniu hehe te akcja Twoja nie bądź ciota mnie powaliła na nogi :D
Sihaya odpoczywaj KOchana :*

a mnie brzuch boli dzisiaj albo jutro @ jupi :D:D:D

Witam dziewczynki z rana i życzę miłego dnia :-D
Ficaria jak tam małe psiaczki i ich mamusia???? :confused:
Sihaya trzymam kciuki za wizytę :tak:
Czarnooka no to trzymam kciuki żeby ta @ przyszła, ale kciuki trzymam w tylko w tym cyklu bo w nowym cyklu to będę trzymać kciuki, żeby nie przyszła @ :tak:
Myniu powodzenia w pracy po tak długiej przerwie :tak: mnie nie było tylko przez weekend a już chciałabym iść do domu, bo tak strasznie mi się dzisiaj spać chce :-(
Nie pamiętam komu co jeszcze miałam napisać :no: pozdrawiam dziewczynki :******

ficaria i jak tam??Ile zescie narodzili??:D Gratulacje!! odrazu mi sie przypomnialo jak moja psinka rodzila. :D:D:D

Mgielka ej....ja dopiero teraz doczytalam!!!! Dwie krechy!!GRATULACJE kochana!! Bedzie dobrze. inaczej byc nie moze!!
Sailor TSH wysokie? hm..mysle ze sie wielo w kwesti fasolki wyjasnilo! podleczysz sie i bedzie super!!
Mynia kochana wiesz ze ja trzymam kciuki bardzo. ale nie chce Cie tez nakrecac itp ale ta sennosc jest mi tak znana z pierwszych tygodni ciazy....no nic! oby sie wszystko potoczylo tak jak mi sie w glowie wymarzylo dla Ciebie:*
Agnieszka jak tam u Was?? Kiedy masz wizyte?? Teraz to juz chyba to połówkowe? ja mam wizyte 27 i licze ze moj Synek potwierdzi swoja plec;D

A ja dzisiaj ledwo funkcjonuje. Praktycznie nie spalam w nocy. Moja ulubiona pozycja-na brzuchu -nijak dzisiaj nie dała sie osiągnąc:/ Eh...
A wstac trzeba bylo.Zaczynamy akcje-remont.Plany ambitne więc pora powoli zaczynac.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry