mgielka2008
Fanka BB :)
witajcie dziewczyny
mąż mi marudził że ta kreska na tym teście to słaba jakaś ..... hahaha to zrobiłam dziś rano drugi : pink test czułość 25

to sie uśmiał że żartował, ale jak luknął jaka kreska ciemna to jakoś tak głowę wyżej uniósł coś mruknął że niby nie było potrzeby i pojechał na ryby z kolegą hihihihih
a czytałam że u was dietowo, ja wczoraj stanęłam na wagę to kilo mniej, pilnuje sie bo nie chce utyć tyle co z Oliwią, o zgrozo ważyłam w 5 miesiącu 91 kilo
ja nie wiem jak to zrobiłam, a po zdjęciach wogóle nie było tego widać hmmm, ale teraz ważę 10 kilo mniej i mniej kolacji jem i jabłek dużo a wiecie co najważniejsze bo jak tylko wyszedł mi pierwszy test to odstawiłam leki na refluks i nie mam nawrotu choroby jak narazie hurra
tylko musze się pilnować co jem i ile
mam nadzieję że wszystko będzie w porządku, jutro będzie jakieś 20-22 od owulacji więc z tego patrzyłam we wcześniejszej ciąży to na tym etapie było widać sam pęcherzyk a w nim jeszcze nic.... ale jak go zobaczę to trochę odetchnę choć całkiem to dopiero jak zobaczę bijące serce,,, a to daleka droga przede mną
a co z listą dziewczynki żadnej testującej na dniach?
mąż mi marudził że ta kreska na tym teście to słaba jakaś ..... hahaha to zrobiłam dziś rano drugi : pink test czułość 25

to sie uśmiał że żartował, ale jak luknął jaka kreska ciemna to jakoś tak głowę wyżej uniósł coś mruknął że niby nie było potrzeby i pojechał na ryby z kolegą hihihihih
a czytałam że u was dietowo, ja wczoraj stanęłam na wagę to kilo mniej, pilnuje sie bo nie chce utyć tyle co z Oliwią, o zgrozo ważyłam w 5 miesiącu 91 kilo
ja nie wiem jak to zrobiłam, a po zdjęciach wogóle nie było tego widać hmmm, ale teraz ważę 10 kilo mniej i mniej kolacji jem i jabłek dużo a wiecie co najważniejsze bo jak tylko wyszedł mi pierwszy test to odstawiłam leki na refluks i nie mam nawrotu choroby jak narazie hurratylko musze się pilnować co jem i ile

mam nadzieję że wszystko będzie w porządku, jutro będzie jakieś 20-22 od owulacji więc z tego patrzyłam we wcześniejszej ciąży to na tym etapie było widać sam pęcherzyk a w nim jeszcze nic.... ale jak go zobaczę to trochę odetchnę choć całkiem to dopiero jak zobaczę bijące serce,,, a to daleka droga przede mną
a co z listą dziewczynki żadnej testującej na dniach?