reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

MGIELKA boże! trzymam za Was kciuki!! będzie dobrze zobaczysz! maleństwo zdrowe jak rybka będzie! trzymam kciuki i tyle:*
ASITA przykro mi:( ale masz przynajmniej czyste sumienie. a masz juz upatrzonego ginka??
GRZANKO trzymaj się z tymi bólami:*
AGNIESZKA Zdrówka:*
NOELLE oooooo podziel się pierogami z mieskiem i z kapustka i grzybami!! mniem mniam!!!

u nas jakoś leci. weny na wszystko brak, święta za pasem a ja tylko po katach poplakuje... wiem, że musze byc dla Maleńkiej silna i ze bedzie dobrze. ciągle sobie to powarzam, ale jednak człowiek się martwi...:(

reklama
Domikcw tak mam będę dojeżdżać do Wolsztyna do gin. moja kumpela do niego chodziła i sobie go chwaliła, więc wypróbuje, tyle tylko, że on prywatnie przyjmuje, ale jest najtańszy z okolicy :tak:

Mgiełka bardzo mi przykro .... mam nadzieje że będzie dobrze i sie wszystko ładnie ułoży.

Noelle bardzo dobrze że kąpiel pomogła... ;-)

Asita na kacyka najlepsza maślana ;p

Domikcw nie płakutkaj prosze wszystko będzie dobrze..

My dzisiaj byliśmy na ktg... tragedia pielęgniarka kazała mi być o 7;30 na ktg.
no więc papik grzeczna pacjentka była z męzęm punkt 7:30 zrobili ktg.
myślałam ze pojedziemy do domu a tu pielegniarka ze musimy czekac na lekarza a lekarz sobie przyszedł o godzinie 10:30 :o my God prawie jajko zniosłam ... męzu poleciał do pracy ja sobie siedze pranie ciuszków w trakcie ;p

Po dłuższej nieobecności melduję, że żyję:)
Ostatnio wpadałam tylko żeby temp wpisać i uciekałam, bo tyle zajęć miałam. Dziś też napięty grafik, ale mąż jedzie wieczorem na wigilię z pracy więc będę mieć trochę więcej luzu żeby do Was zaglądać:)

Asita wszystkiego dobrego na nowej drodze życia:D w sensie pod opieką nowego gina;)
Ja ostatnio co raz bardziej myślę o klinice leczenia niepłodności... po Nowym Roku jestem umówiona do mojej gin i przedyskutuję z nią temat.

Noelle na kręgosłup piłkę do siedzenia sobie spraw!! świetnie normalizuje napięcie a w ciąży rozluźnia napięte mięśnie miednicy!! polecam jako rehabilitantka;) i użytkowniczka takowej piłki:)

Mgiełko tulę kochana! i miej nadzieję!! powim Ci tylko tyle, że moja mama miała toxo jak była ze mną w ciąży... jeździła 60km do katowic na zastrzyki bo w tamtych czasach nie wszędzie mieli odpowiednie leki no i jestem o mam się całkiem nieźle;) Ważne żeby te IgG nie rosły teraz!! bo to by znaczyłoże zakażenie jest stare a nie świeże a to byłaby dobra wiadomość:) więc trzymam za nie kciuki żeby nie rosły!!:)

Myniu Fisiek w ubranku wymiata!!:D kicia się zakochała:D tylko w tym swoim pooperacyjnym kubraczku to boi się mezaliansu wzdychając do takiego eleganta;)

ja na chwile podczytac wpadlam,a tu cisza:D Wszyscy ostro do Świąt sie przygotowuja:-):-) ja tez od rana na najwyzszych obrotach. A konca nie widac:szok:Zaraz ruszam na kolejne zakupy z mezem ,co by jutro skoro swit ne trzeba bylo leciec.

Buziole:*:**:

Mgielko napisz jak wynik. Caly dzien myslami jestem z Toba i fasoleczka:*

sihaya Dzięki!!! Aaaa Kochana to ty bardzo w temacie jestes. Polec cos na zwyrodnienie kregoslupa w odcinku piersiowym. Co czynic!!! Wiem ze za wiele sie nie da, i tylko podobno gorzej bedzie. A teraz w ciazy to juz wogole gwiazdy przed oczami z bolu miewam:/

Ostatnia edycja:
witjacie nadal nie ma wyniku tego toxo igg , matko umrę ze stresu bęczę cały dzień, mam na szczęście mdłości że przechodzą tylko jak siedzę, o co trudno przed świętami,
te wyniki z poniedziałku to było IgG 1,9 , a IgM 110 z tego co czytałam to to Igm to nie jest straszne bo znaczy ze przechodziłam i mam przeciwciała, ale to IgG znaczy że zakażenie trwa....
Noelle a powiedz mi najważniejsze zeby to IgG nie rosło prawda? a może oni się pomylili, bo z tarczycą robiłam badania niecały rok temu to miałam równo 2 ( czyli w połowie widełek) a w tych wynikach z tą cholerną toksoplazmozą wyszło że mam tsh 0,05 gdzie norma sie zaczyna od 0.4 to az nie mozliwe !!! przez niecały rok tak by sie tarczyca popsuła!!!ale chyba sie czepiam jakiejś głupiej nadziei! ehhhh
te drugie wyniki robiłam w labolatorium ALAB to co jakiś czas sprawdzam przez internet ale nadal nie ma, niby mówiły że w sobotę wyniki będą, a jeszcze zrobiłam awidność( takie szczegółowe badanie sprawdzające czy zakażenie jest stare czy świeże, ale ten wynik to będzie dopiero za 10 dni roboczych)

a i jeszcze mnie martwi ze od wczoraj mam bóle w dole brzucha raz z jednej strony raz z drugiej czy to normalne? bo juz nie pamietam jak to było z Oliwią , ja poprostu z nią w ciazy nie miałam żadnych objawów poza rosnącym brzuchem

mgielko wazne zeby nie roslo.To wtedy oznaczaloby ze to juz takie "starsze" zakazenie. Musi byc ok!
A ten bol to jaki ma charakter??? Wazne zeby to nie byly bole jak na @. Wszelkie klucia,ciagniecia sprawiajace bol są podobno ok. Tak mi lekarz mowil ze sie wszystko rozciąga,naciaga i generalnie robi miejsce fasolce:D
hmmmm a co do tsh to faktycznie dziwny wynik:/ A ja na ostatniej wizycie dostalam skierowanie na tsh ,dopiero!!!:/ Lekarz powiedzial,ze mu "umknęło" .
Trzymam kochana kciuki za wyniki/!!!!:*:*:*:*:*:*:*:*:*

Powiem Wam,ze przez te święta padam na nos,wczoraj z zakupow wrocilismy o 21:/ i tak wszystkiego nie kupilam,jakies wybrakowane towary maja:/

Zmykam....jak sie uda wieczorem zajrze:*:*:*

Ostatnia edycja:
witajcie u mnie jest tragicznie
są wyniki
toxo igm az 5,23 przy zakresie referencyjnym nieobecne <0,9!!!!
a awidność niska
dzwonilam do lekarza, powiedzial ze na tym etapie to trzeba szukac sobie zakaźnika, ze to jeszcze nie potwierdza ze jest źle, zebym szukała na własną rękę !!! żygac mi sie chce na to wszystko dzwoniłam do innego lekarza to powiedział ze w poniedziałek moze mi recepte wypisac w poniedzialek na antybiotyk, mój gin oddzwaniał do mnie zebym sobie zrobiła jeszcze IgA , a gdzie ja mam to niby zrobić dziś na tym zadupiu?szukam nawet w Poznaniu , Zielonej Górze, to przez te święta to może za 10 dni wyniki no paranoja płakac mi sie chce juz mi sie zyc odechciewa

reklama
hej kobietki :)
moje przeziębienie po woli się wycofuje co bardzo mnie cieszy :-) czosnek niezastąpiony :))

ale wkurza mnie to całe zamieszanie przed świąteczne najgorsze jet to ze coś robię i muszę przerwać bo muszę zjeść,ale trudno jak trzeba to trzeba

Mgiełko kochana trzymaj się bądź dzielna kobietko, trzymam kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Do góry