reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
moja kochana mgielko tule mocno:* Trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze. KIedy zglaszasz sie na zakazny?moze wybierz sie na usg skoro martwi Cie ten brak objawow. musi byc dobrze!!!!

Ja jadę do mamusi na Wigilię, także ja nic nie szykuje :-) Temperatura dziś 36.9.... Może teraz ta owu będzie??? Nie mam testów już. Buuuu :-(

Kochane,
my za chwilę ruszamy w drogę do moich rdziców. Wracamy pierwszego dnia świąt, dlatego już teraz
życzę Wam
zdrowych, spokojnych, radosnych Świąt!
ciepłych, przeżytych w rodzinnej atmosferze;
A Nowy Rok niech nam przyniesie fasolki i szczęśliwe rozwiązania:)
Wszystkiego dobrego moje ulubione staraczki!!:*:*:*

Mgiełko ech kochana :-(no faktycznie średnio to wygląda, głównie klasa IgM świadczy o świeżym zakażeniu. Niestety toxo nie daje specyficznych objawów żeby w czas zareagować, w zasadzie typowo przeziębieniowe :/ Idź koniecznie do zakaźnika, ważne żebyś była pod kontrolą - tam na pewno Cie uspokoją i wszystko wytłumaczą, pewnie powtórzą badania. A z tarczycą Twoje wyniki chyba są ok , nie ma co ich porównywać do wyników sprzed roku..To by nawet mogło w dużej mierze tłumaczyć Twoje duszności i złe samopoczucie o którym pisałaś jakiś czas temu, możesz zrobić fT3 i fT4 żeby zobaczyć jak to wygląda. A SOR raczej Cię odeśle bo to oddział ratunkowy a tu zagrożenia życia nie ma..Trzymaj się kochana i nie czytaj za dużo w necie bo naprawdę wiele bzdur można znaleźć, poczekaj co powie lekarz. Na pewno jest też jakieś forum gdzie są mamy z tokso i Ci coś doradzą. Trzymam kciuki żeby jednak wszystko się wyjaśniło na Waszą korzyść! Buziaki i pamiętaj pozytywne myślenie to już połowa sukcesu!

Dziewczynki ja to tylko od garów do garów także nie mam za bardzo czasu więc teraz już Wam życzę spokojnych Świąt, wymarzonych prezentów, pachnących choinek, staraczkom wiadomo że spełnienia tego jednego najważniejszego różowego, płaczącego marzenia a reszcie kochanych ciężarówek spokojnej ciąży oraz szybkich i bezbolesnych rozwiązań oraz czerpania garściami z uroków macierzyństwa! :-)

dzieki pianka
u mnie jest o tyle dobrze ze igg tez jest pozytywne czyli zdąrzyły się wykształcic przeciwciała.... a igg pozytywne jest dopiero po 2 tygodniach od zakażenia a u mnie wynosi 110
powtórze to igm w tym samym laboratorium co pierwszy wynik , zobaczymy co wyjdzie, do zakaźnego to do Zielonej Góry bo w Gorzowie oddział ten zlikwidowali, jutro zadzwonie i się umówie, skierowanie już mam, odnośnie SOR to też uważam że nie ma sensu jechać, no bo i po co , cos tam mnie muli czasem jak dłużej nic nie jest ;-) no i piersi jak dotykam bolą to chyba nadal jest ok

Wpadłam tylko życzyć Wam Wesołych Świąt :) Spędzonych w ciepłej, rodzinnej atmosferze :)
Wszystkim staraczkom szybkiego zafasolkowania, tak abyście następne święta spędzały już z maluszkiem &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&. Wszystkim ciężarówkom szczęśliwego rozwiązania i duuużo radości związanych z wychowywaniem maluszków :)

reklama
Mgiełko trzymaj sie bądź twarda nie dopuszczaj negatywnych myśli, myśl pozytywnie napewno zrobi to Tobie ddobrze i maleństwu... uważajcie na siebie i dbaj o siebie. Nie stresuj się za dużo.

My z teściową walczymy ale nadszedł czas na relax bo strasznie mnie prawe biodro boli, krocze i kręgosłup z krzyżami... szkoda ze sie nie wyklułam jeszcze....
27.12 kolejne ktg ciekawe czy cos bedzie ....

Kochane staraczki - pprzyszłe mamy -oczekujące- będące mamami życzymy wam wiele siły, wytrwałości pogody ducha usmiechu na twarzy miłości zdrówka fasoleczek, szcześliwych rozwiązań, maluszków zdrowych i wiele wiele ciepłych radosnych chwil:)
Życzy Papi Robert i Julka :) ;*

Do góry