• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Mgiełko dopiero doczytałam...strasznie mi przykro, kurcze...porąbane to wszystko...nawet nie wiem co Ci poradzić, bo się na tym nie znam:-( Trzymam kciuki!
Tak jak dziewczyny pisały będzie dobrze! Ściskam mocno i trzymam kciuki :*

Witajcie kochane, mam nadzieję, że mnie pamiętacie, wypowiadałam sie tutaj kilka miesięcy temu.
Niestety, w ciąży jak nie byłam tak nie jestem..wyniki były w porządku, podobno jajniki pracują jak należy, ale mimo wszystko coś jest nie tak, bo okres znowu spóźnia mi się dwa miesiące...w dodatku narzeczony był na badaniach i stwierdzili u niego małą aktywność plemników..biedny mocno sie podłamał..ja też już zaczęłam wątpić czy kiedykolwiek zajdę w ciążę w naturalny sposób..W styczniu narzeczony powtarza badania, ja mam do zrobienia hormony i wtedy udajemy się wspólnie do mojego ginekologa na kosultację..ciągle zadaję sobie pytanie, dlaczego akurat nas to spotyka...boli mnie,że moje koleżanki albo mają już dzidziusia, albo są w ciąży, albo czekają na drugie dziecko..w dodatku w rodzinie mam dwie kuzynki w ciąży...wiem, że zazdrość jest zła, ale ja tak strasznie zazdroszczę kobietą, które mają już swoje upragnione maleństwa, choćby w brzuszku..

Wesołych Świąt kochane i oby przyszły rok był dla nas wszystkich szczęśliwy i spełniły się w nim nasze najskrytsze marzenia

A ja Wam kochane staraczki życzę takiego prezentu na święta i w nowy roku :-) dziecko-prezenty-mikolajek.jpg
WESOŁYCH ŚWIĄT

Dziewczynki ja również życzę Wam Radosnych, Zdrowych i Spokojnych Świąt w gronie najbliższych, no i super prezentów pod choinką :-D Staraczkom szybkiego zafasolkowania oby ten 2013 rok był megaaaaaa owocny, a ciężarówkom spokojnej ciąży i cudnych, zdrowych maluszków ;-) Buziaki

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Renifer Rudolf już grzeje kopyta,
Mikołaj w pośpiechu prezenty chwyta,
niech wszystkie smutki wnet pójdą w kąt
- ja dziś Wam życzę Wesołych Świąt!

Staraczkom szybkiego zafasolkowania, dużo cierpliwości , a ciężarówkom naszym spokojnych świąt, szybkiego rozwiązania o czasie no i zdrowych maluszków

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry