reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

My już wróciliśmy do domku:) Jutro jeszcze obiad u teściów i po świętach...
Brzuchy już pełne, Aniołek obfity, nastroje świąteczno-radosne - już teraz uważam święta za udane:)

A u Was kochane jak??

Mgiełko jak się czujesz?

Bzibzioczku - mam nową książkę kuchni włoskiej:D więc sylweser szykuje się we włoskiej odsłonie;)

Myniu Fisiek ma już frak?? bo moja kicia w piątek ściąga pooperacyjny kubraczek i szykuje się na sylwestrowe balety:D

Czarni za to już na prostej na salę porodową zamiast balową;) Ściskam ciężaróweczko i czekam(y) na dobre nowiny:)

Lusia głowa do góry. Mąż zrobi ponowne badania, podleczy się.. Ty pewnie też skoro tak rozregulowane cykle masz i będzie dobrze.
Musimy kochane wejść z optymizmem i nowymi siłami w nowy rok! takie nasze forumowe postanowienie noworoczne powinno być;)

reklama
u mnie jakoś leci, w piątek do zakaźnika, na antybiotyku jestem od soboty, od dwóch dni mam osłabienie objawów i świruje... wizytę u ginka mam 2 stycznia o 9tej rano, mam nadzieję że będzie dobrze... martwie się strasznie cały czas mi w głowie siedzą złe myśli , budzę się sprawdzam czy piersi bolą, usypiam też sprawdzam, jeszcze w niedzielę miałam mega mdłości a teraz niestety brak...

u nas święta spokojnie, rodzinę mamy daleko a w te święta nigdzie nie jechaliśmy, więc we trójkę i bez przegięć jedzeniowych ;-) a upiekłam sernik, pierwszy raz w życiu i wyszedł hihih
cmoki

Ja też się dołączam do spóźnionych życzeń świątecznych!!!
My już wróciliśmy od mojej rodziny i leniu****emy w domu, u nas pogoda kompletnie nie świąteczna, śniegu brak i 10 stopni na plusie.

Pozdrawiam Was wszystkie!

Hej Kochane ;)
Mgiełko 3-maj sie i nie martw za dużo pamiętaj o pozytywnych myślach :)
My wigilię w 3,5 :D spędziliśmy Znaczy sie Teściowa Robert Julka i Ja miło było ... aktualnie kolki nie powracaja... troche jak juz to biodra pobolewaja... dużo dużo śluzu ... kłócie w środku mała sie wierci... Jutro na ktg... a 2-go stycznia na wizyte od jutra pilnuje sie z jedzeniem stopy mi zaczynaja puchnąć okropnie sie wielka czuje ale to stan przejściowy :)
Dziubaski wypoczynku wypoczynku wam życzę...
no no Czarni ciekawe kiedy się wyklujesz ?:p

Dziewczynki ja też dołączam się do spóźnionych życzeń, żeby wszystkie staraczki zafasolkowały a te zaciążone, żeby miały bezbolesne rozwiązanie :-D
Ja mam grype w święta miałam 38 stopni gorączki i na dodatek @ przyszła, masakra po prostu, po grypie został mi jeszcze straszny kaszel, ale mam nadzieje, że na sylwka będą już zdrowa :tak:
Ja tylko na chwilkę wpadłam żeby złożyć życzenia troszkę spóźnione ale szczere i teraz mykam juz pod kołderkę spać co bym się wykurowała do sylwka
buziaki kochane :*****

Cześć Dziewczynki. Przepraszam, że nie złożyłam Wam życzeń, ale byłam w rozjazdach :-( To teraz złożę.

Życzę Wam Moje Drogie dużo zdrowia, pociechy z mężów, dzieciaczków. Żebyśmy szybko miały Nasze maleństwa. No a Ciężaróweczkom szybkich i bezbolesnych porodów.

Jak możecie to powiedźcie mi czy dobrze ustawiłam granicę???

reklama
Dziewczyny !
I ja, i ja spóźniona trochę - ale wszystkim spokojnego, nastrojowego wieczoru świątecznego !
Mgiełko Kochana, dobrze że masz leki, mocno się trzymaj, musi być dobrze. Moja bratowa miała toxo w ciąży i to niewykryte, bo pierwsze badanie wyszło okej no i było strachu przez to, ale wszystko dobrze się skończyło. I wierzę, że u Ciebie też będzie ok ! :) Trzymaj się dzielnie

Wszystkie Was mocno pozdrawiam i idę się ogarniać... Jutro do pracy - brrrrr
Kto też jutro pracuje?
:)

Do góry