reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Czy ktoras widziala liste? Nie to zebym chciala sie zmienic, bo od 21 czekam na @ i sie doczekac nie moge... brzuchol caly czas boli, cycochy to mam wrazenie ze zaraz mi wybuchna :-)

agacynda może cośik sie święci ?:p
My dzisiaj na ktg byliśmy... małej serducho do 176 skakało... skurczy od cholerki na wykresie pielegniarka powiedziała. .. "to co na porodówkę jedziemy" z ktg poszłam do Pani Doktor podbiła i do domu wysłała .... skurczy na 30 minut było ze 3 duze i takie male ale nic nie czułam ... No najważniejsze że jest ok... ja tez objedzona zgagola męczy...

Ciekawe co będzie dalej jak takie ktg wyszło.... ;p

no Ty sie Pati na porodowke juz szykuj. u mnie sie nic nie swieci, czuje sie zupelnie tak jak przed okresem...nic nowego, nic dziwnego.

Agacyndko może jednak się święci...;)

A czy to Ty brałaś duphaston? dobrze kombinuję?? bo nie wiem czy mam brać czy nie...
która może mi doradzić?? bo nikt nie odpisał na moje dylematy:(

no ja też brałam 5 cykli, a w tym brakło mi tabletek, mam tylko 6;) a wizytę u gin 4ego no i nie wiem czy brac te 6?? czy olać i czekać na wizytę??

reklama
aparat zostal u rodzicow,tak wiec fotka najwczesniej jutro.
sihaya ja nie brałam wiec nic nie doradze
grzanko powoli sie rozkreca:D moze jeszcze na stary rok sie załapiecie!!
agacynda a wykres prowadzisz?

Mi tak dobrze z tym światecznych leniuchowaniem bylo,niestety jutro tyle do zrobienia:/

Do góry