reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

kobietki moje kochane jutro wstawię zdjęcie bo dzisiaj mi się nie chce ;-) takiego lenia mam

Wiecie co coraz częściej zaczynam myśleć o porodzie i jak to będzie, boję się ze będę musiała być sama bo maż nie zdąży czasami dojechać eh jeszcze czas potem będę się martwić

reklama
GRZANKA to już tuż tuż:) dobrze, ze przynajmniej nie boli Cię.
AGACYNDA a nie kusi Cię teściora walnac?? przydałby się nam różowy kolor II kreseczek:)
NOELLE, AGIESZKA to czekam jutro na fotki brzucholków:)

domik kusi troche... pocsekam jeszcze. dzisiaj sie dowiedzialam, ze mojego taty siostra zaszla w ciaze i jest w czwartym tygodniu... :-))

Agnieszko pokaz brzucholka :*:*
no to cykl z clo rozpoczety ehh oby cokolwiek zdzialal. w sumie zaczelam juz na luzie podchodzic do ciazy wiec jest oki.

hej...
ale u mnie paskudna pogoda za oknem:/:/:/ Deszcz pada,wiatr głowy urywa:/
Ja sie zbieram do dentysty:/ Chyba wole ginekologa:baffled::baffled:
Potem na zakupy bo marzy mi si jakas salatka z kapusty pekinskiej,cos lekkiego bo na to jedzenie świateczne to patrzec juz nie moge:/
wogole jakiegos doła podłapałam...:/
lalus łądny wykresik!! Trzymam kciuki!!

Ostatnia edycja:
Noelle może i ładny ale na końcu i tak pewnie się skończy @ :-( I nawet nie wiem czy ta granica jest okej ustawiona... I ja chyba tez wolę ginka od dentysty. Hehehe :-):-)

reklama
hej babeczki kochane :)
zdjęcie wstawię jak tylko wrócę z zakupów to zrobię świerczynę :)
ale jestem na siebie zła disiaj pozwoliłam sobie po śniadaniu na małe piernikowe serduszko którego nie powinnam zjeść, ale to już trzeci tydzień na diecie i oni razu nie zgrzeszyłam::wściekła/y:

Laluś piękny wykres trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&

Do góry