reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
KUrcze to teraz muszą się posypać te pozytywne testy na tej naszej liście, normalnie tak mi się buzia cały czas cieszy ak bym to ja zobaczyła te II kreski :) Jeszce raz GRATULACJE!!

A liczyłaś już który to tydzień ?

agacynda ale prezencik!!!!!! :-):-):-):-):-) rewelacja!! Gratuluję kochana bo tu już nie ma żadnych wątpliwości przy takich kreskach-grubaskach!! numer wszechczasów - staraczkę ciąża zaskoczyła :-Dsylwester przy Picolo Ci się szykuje ;)
mgiełko jakie wieści po wizycie u lekarza?
Dziewczynki my wyjeżdżamy do znajomych na sylwestra także wszystkim życzę udanej zabawy i szczęśliwego Nowego Roku!!

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA hahahahahaha:-D AGACYNDA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIEDZIAŁAM KOCHANA!!! WIEDZIAŁAM!!! SERDECZNIE GRATULACJE!!!!!!! SPOKOJNEJ CIĄZY I ZDROWEGO MALUSZKA ZYCZE:* PIEKNIE TE KRECHY!!!!!:*:*:*:*

PIANKA Ty sie tam nie śmiej bo ja tez wiem, że i staraczkę II krechy moga mocno zaskoczyc:-D

boziu jak się cieszę:*:*:-D

reklama
Do góry