reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Agacyndo he uroki ciąży :) oj ja też miałam takie humorki z resztą do teraz mam

Zaglądam i zaglądam cały czas na BB a Laluś dalej się nie odzywa, dzisiaj miała robić test

a mnie dzisiaj strasznie szczypią sutki i tak patrz a tam zaczyna się produkcja siary

reklama
my domowo , mąż z dzieciem oglądają Zandarma w telewizji, ja ogląda pieluszki na necie tetrowe i flanelowe, niby będe używać pampersów ale te też się przydadzą do różnych tam kosmetycznych spraw...
obiecałam sobie że jak jutro USG wyjdzie ok, to kupie te pieluchy na dobrą wróżbę

Agnieszka a jaki wózek masz w planach dla dzidzi?

Mgiełko u mnie z tym wózkiem to skomplikowana sprawa :)) bo mi przyśle znajoma z angli po swojej córeczce którego wlaściwie w ogóle nie używa bo mala ni chce jeździć w wózku tylko nosi ją w chuście i n mi się tak za bardzo nie widzi, spacerówka ok ale do gondoli kupie inny stelaż i będzie ok
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2013 sklep internetowy: SENZZ wózek głęboko-spacerowy
dobrze że te gondole pasują do rożnych stelaży

ale chciała bym taki
ULTRALEKKI NOWOŚĆ 2012 ELIPSO Babyactive - POZNAN (2896669787) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

jeszcze czas więc zobaczymy czy kupimy nowy czy zostaniemy przy tamtym

Agacyndo mi też się podobają Maxi Cisi ale swoją cenę maja niestety :)
a ja mam straszny dylemat co do wózka najwyżej dzidzia będzie miała dwa, bo już pisałam tej mojej koleżance że nie bo za drogi itp a ona się uparła i wyśle go czy chce czy nie więc

Lalus Sailor dobrze pisze ze fasolka ma jeszcze czas ja zobaczyłam w 12 dniu po owu bladziocha, więc trzymam kciuki dalej &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny!
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku! Zdrówka, przytulanek i dobrego roku !

My spędziliśmy wieczór z przyjaciółmi, barrddzzzo spokojnie było . Za to za oknem...huki do chyba 2.30!
Ale niektóre fajerwerki przepiękne ! Bardzo je lubię, ale oglądać z daleka :)
Dobrego dnia

Do góry