reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Następny test zrobię 6 stycznia jak @ nie będzie. Brzuszek pobolewa małpowato :-( I pewnie przylezie jutro albo jakoś w najbliższym czasie... Zbieramy się z moim N i jedziemy do Jego rodziców na obiad... Napiszę wieczorkiem. Miłego Dzionka:-)

Ostatnia edycja:
reklama
wiecie co Dziewoje, myslalam, ze sie dopisze sierpniowek, ale nie ma takiej opcji. nie odnalazla bym sie. ;| za dobrze mi tu z Wami ♥

Lalus, ja robilam test 28 grudnia, a owulke mialam 6 grudnia :))

co tu takacisza????

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziewczyny dostałam @ :-( Na razie nie jest dużo ale nie wiem jak będzie jutro... Mam od dziś wpisać nowy cykl czy od jutra? Bo czytałam gdzieś, że jak @ przyjdzie po godzinie 16 czy 17 to od następnego dnia się liczy...

Cześć dziewczynki :) Pamiętacie mnie jeszcze? :) Stwierdziłam, że do was zajrze (właściwie do na żadnym forum już od dłuższego czasu się nie udzielałam) Jakie tutaaj niespodzianki! Agacynda mojego ogrooooooomneeeeee gratulaaaaaaaaacjeeee!!!!!!!!!!!! No nareszcie!!!!!!! Jaki prezent pod choinke :))))) Kiedy do lekarza no i kiedy rodzicom powiecie? Widze, że Grzana też mimo, że tak jak ja stycznióka jednak udziela się na starym wątku :) I dobrze... ja, mimo, że nie mam czasu i siły w sumie też to jakoś mnie tak nie ciągnie na te styczniówki. Niby fajne dziewczyny i Czarni stara znajoma, ale tak jakoś nie mogę się tam odnaleźć!

Kochane samych sukcesów i wielu, wielu, wieliu fasolek w 2013 rokuuu :D

My za 2 tygodnie 16 go najprawdopodbniej będziemy się już orzytulać z moim synkiem :) Niewstety mały się nie obrócił i będzie cc :/

Pozdrawiamy was serdecznie!

Hello:-) Ja właśnie szykuje się do pracy...

Kropka szkoda, że będzie cc... Ale to zleciało już za 2 tygodnie będziesz miała synka w ramionach:-)

Agacynda no i tak bywa. Ale mam nadzieje, że w styczniu jednak coś się zadzieje...

reklama
Witajcie
Kropka będzie dobrze, nieważne czy cc czy sn, aby dzidziuś był zdrowy i mama szybko doszła do siebie, coś dla otuchy, niektóre po naturalnym porodzie leżały i jęczały że szwy na kroczu ciągną, a ja gdzieś 8-9 godzin po cc, śmigałam się kąpać i zajmowałam się już córą, cięcie miałam o 10.10 rano a na noc odmówiłam już przeciwbólowego, ale to nie że jakaś twarda byłam, kurcze spodziewałam się że boli no jak rozpruty brzuch że bez leków to człowiek umiera z bólu, co ty, nic kompletnie, jakieś 10 godzin po lekkie szczypanie

ateraz się cieszę na cięcie, z Oliwiaą to była inna bajka długi poród naturalny wspomagany oksytocyną ehhh i potem na szybko cięcie żeby ratować dziecko, teraz to w nosie mam jadę na gotowo jak oczywiście wszystko będzie ok

dziś mam lekarza trzymajcie kciuki, dawno się tak nie bałam

Do góry