reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Mgiełka trzymam kciuki za wizytę!
Laluś strasznie mi przykro. Ja zawsze wpisuję tego dnia co @ przyszła, nie ważne o której godzinie.
Agacyndo ja jakoś też sobie nie wyobrażam, że miałabym pisać gdzie indziej;-) z tym, że ja chyba musiałabym pisać u tych z PCOS/CLO/weterankach czy jakiś innych z problemami z zajściem w ciąży...
Mynia wyniki badań masz bardzo dobre!
Asita, Salior co tam u Was?

Buziaki w nowym roku dla wszystkich :*

Niestety Laluś do Ciebie też niedługo dołączę- oby jak najszybciej przyszła @. Dzisiejsza temp. nie pozostawiła mi złudzeń co do tego świątecznego cyklu, niestety. Jeśli mi się uda to po pracy zbadam progesteron. Tylko jakoś nie chce mi się wierzyć, że owu nie było...przecież brałam clo...
Chyba, że temp. mam zaburzoną, bo wczoraj brałam słaby gripex, bo mój M chory, a ja nie chcę się rozchorować...
Co myślicie dziewczyny?

Ostatnia edycja:
reklama
Marzen32 przykro mi, że wredna @ przyszła
Oby ten cykl był szczęśliwy! Trzymam kciuki!
Ja też w pracy od rana...i pracować nie chce mi się strasznie:tak: posiedziałabym w domu jeszcze...no ale to tylko już 2,5 dnia i znów wolne ;-) no i ja czekam na @

Ostatnia edycja:
hej:D
Ja juz od rana na nogach:/ Musialam jechac 25 km do laboratorium badania porobic przeciwiciala i tsh,a w mojej miescinie pobieraja ,wysylaja i czeka sie ponad tydzien:confused: a na 8 na wizyte musze juz je miec. Jeszcze dzisiaj czeka mnie dentysta. Mówie Wam,same przyjemnosci od rana:no:

mgielko o ktorej masz wizyte? Pisz koniecznie co i jak. Trzymam kciuki!!powodzenia!!
lalus :*:*

no nie bez kitu porabalo mi sie cos z cyklem tempka jak w II fazie...... jak zdaze to jutro pojde do ginka na monitoring. a jak nie to na 100% w piatek trzymajcie kciuki :*
marzen Laluś tak mi przykro kochane :*:*:* tulę mocno :*
Kropeczko nie smutaj sie ze cc grunt ze niedlugo utulisz swojego syneczka :D
dla pocieszenia ja jak bede w ciazy to na 100% bede miala cc ze wzgledu na moje serducho..

no nie bez kitu porabalo mi sie cos z cyklem tempka jak w II fazie...... jak zdaze to jutro pojde do ginka na monitoring. a jak nie to na 100% w piatek trzymajcie kciuki :*
marzen Laluś tak mi przykro kochane :*:*:* tulę mocno :*
Kropeczko nie smutaj sie ze cc grunt ze niedlugo utulisz swojego syneczka :D
dla pocieszenia ja jak bede w ciazy to na 100% bede miala cc ze wzgledu na moje serducho..

Czarnooka a mialas badana prolaktyne?

witajcie
ja już po, bobo ma 4,21 ( za małe jeszcze na usg genetyczne więc mam przyjść 14tego na to usg)
ale urosło prawidłowo, ruszało nóżkami, rączkami, wyginało kręgosłup, super było patrzeć

Zobacz załącznik 527093

no i zaszalałam
kupiłam ale przez allegro pieluszki tetrowe: 8 białych, 4 kolorowe, no i 6 flanelowych
i w sklepie pajacyk
w rozmiarze 62 bo córa urodziła się w 36 tygodniu i już miała 59cm wszystkie ubranka w rozmiarze 56 poszły do kosza więc teraz nie kupie nic w rozmiarze 56

a to nasz pierwszy pajacyk
Zobacz załącznik 527102

reklama
Do góry