reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Agacyndo kochana wszystkiego najlepszego ,zdrowia ,nudnej ciąży :) zdrowego dzidziusia i czego jeszcze sobie życzysz :)

Pianeczko jesteś ostatnio się zastanawiałam gdzie jesteś :)) To spory chłopiec jak na ten tydzień , ciekawe ile waży moja dzidzia teraz chociaż na mojej diecie pewnie dużo nie urosła. Życzę dobrego wyniku kochana po glukozie

Czarnooka trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&

Agacynda sto lat!! spełnienia marzeń - tych pozostałych bo największe już chyba się spełniło ;-)
Agnieszko wyjechaliśmy na Sylwka do znajomych i tak w ogóle jakoś doba ostatnio za krótka :baffled: a jeszcze musiałam trochę czasu poświęcić na Allegro i posprzedawać ciuszki po córci :zawstydzona/y:muszę powoli robić miejsce dla synusia i tak w wolnej chwili wystawiam co się da a przy moim małym szogunie tych wolnych chwil nie ma zbyt wiele;-)
Mleko mnie zalewa :wściekła/y:mam nadzieję że nic się nie poprzestawia i po porodzie nie będzie problemów z pokarmem :confused:

Sailor kochana powtórz test coś jest na rzeczy chyba :)Ten spadek u Ciebie to mogło być zagnieżdżenie :)

Pianeczko jak tylko lekarz potwierdzi mi syna to też zacznę sprzedawać ciuszki na allegro po mojej niuni, u Ciebie mleko a u mnie siara :) a mąż CI piersi nie molestuje bo może od tego :)))

Jutro jadę do poradni do mojej pani diabtolog ciekawe co powie na moje wyniki ale wszystkie mieszczą się w normie tylko czasami są za niskie . NO i zaczął się u mnie ostatni tydzień II trymestru jejku jak ten czas szybko leci

Ostatnia edycja:
Bez tytułu.jpgWydaje mi się że wadliwy był. Ehhhmoże pod wieczór małż pojedzie do tesco po pepino bo ten co robiłąm m miał czułość 20

Sailor pokazuj test, zobaczymy co tam wysikałaś ;) który to już raz? bo wiesz do trzech razy sztuka.... ;)

Sailor ba ja tam nawet trzy kreski widzę :/ :O powtarzaj koniecznie!
Agnieszko tym razem to nie wina męża, znajomi u których byliśmy mają maluszka 2 m-ce i trochę popłakała, wytuliłam ją i instynkty się obudziły :-D

sailor wiesz ,ze mi z tych paskowych tez wychodzily takie kreski nie do konca wymalowane. Koniecznie powtorz!bo ewidentnie pol kreski i to nie cienkiej jest:D

agnieszko
no ten czas to taki przewrotny typ jest...z jednej strony dluzy mi si ale z drugiej polowa juz za mna....

reklama
Pianko ja już wyczaiłam,że te testy z allegro kasetowe są do d bo nie mają w środku dobrego pochłąniacza wilgoci na końcu i ten mocz wraca z powrotem po teście i rozlewa te odczynniki. Nigdy ich już nie kupię. Paskowy nigdy mnie nie oszukał aż do teraz :sorry2: może przerzucę się na betę :-D:-D

Noelle zrobię ten pepino może koło 20 bo małż pojedzie po 19 do tesco i wyjaśni się pewnie zobaczę jedną krechę i wrócę na ziemię z hukiem :happy2:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry