Kropeczko

no ja to mam 10 dni do wyklucia ciekawe co z tego bedzie ;p
Mała ułożona główką więc prawdopodobnie sn, ale duzo czytalam i nawet wiele kobiet chce cc ze wzgledu na
estetykę jak wiadomo nasze ciało sie zmienia po porodzie jak i wygląd i elastycznosc na dole.
jak to mój męzulek mówi " będę Cię Kochał cały czas i coraz to bardziej " ;p
Mgiełko tylko szczęscia, śliczne foto

Byle ta dalej
Agacynda pamietam moje pierwsze mdłości ... Do dnia ślubu sie męczyłam ... i kilka dni po...
ale przeszło...
Trzymaj sie mam nadzieje że będzie ok i że mało będziesz miała mdłości...
Laluś przykro mi że małpa przyszła...
Asita nie smutaj sie ... W końcu się uda !
Jillka, Agnieszka, Noelle

Jeszcze nie rodzę oczywście na ktg dziseijszym kompletna cisza... małej serduszko troche fikało
tak od 120-150 a po chwili 180 ... zmartwiłam sie ale lekarz powiedział że jest ok, na ten moment mala sie kreci
jest ok

szkoda tylko ze mojej gin nie bylo to byl dzisiaj moj 3 lekarz od poczatku ciazy na polnej
troche kiepsko bo mogl by byc jeden i spkoj a tak to wszystko od poczatku opowiadac...
Niestety pani doktor ktor byla na zastepstwie usg robila doslownie 2 minuty patrzac na panel zamiast na monitor...
badajac szyjke ani slowa nie powiedziala o rozwarciu etc...
wiec na koniec z wyrzutem sie zapytalam czy moze mi powiedziec czy z moim dzieckiem jest wszystko w porzadku...
odpowiedziala ze jak najbardziej, teraz 7 na ktg a jesli sie nie wykluje to wizyte mam na 14.01.
Coś ostatnio od dwoch dni latam do wc ... przeciag tzw :| moze cos sie kroi bo ponoc przed porodem organizm
się czyści...
Zobaczymy każdy czeka na telefon od nas że się zaczeło a tu cisza...