reklama

Staranka od stycznia 2012.

hej kobietki :)
wiecie naszło mnie głupie przeczucie że urodzę wcześniej, wolała bym jedna żeby tak
się nie stało

a grzaneczka nie jest czasami na porodówce? bo coś się dzisiaj nie odzywa czy przeoczyłam jej wpis

reklama
Noelle no mam nadzieje, ze bedzie widac juz serduszko :))

Aaaaaa zapomnialam, ze mialam Kropci odpisac, Tyyyy Wariatko, a czemu ktos mialby k Tobie zapomniec? zalozylas ten watek :))
a odnosnie mojej ciazy to wszyscy juz wiedza:) i jestem bardzo szczesliwa, bo kazdy sie cieszy :D
i nie przejmuj sie cc, bedzie dobrze!!!

Noelle zazdroszcze, ze Cie zapachy nie draznily. ja mam koszmar istny. serio... dzsiiaj myslalam, ze sie poprzytulam z kibelkiem jak poczulam szpinak na maselku z czosnkiem.

Agacyndo w ciąży z córcią drażnił mnie zapach jajecznicy, a teraz gotującej się fasolki nie roszę do teraz, jak sobie tylko przypomnę ten smród to mi się zbiera na wymioty bleee
do * szybko zleci :)
ja mam wizytę 9 i pewnie będę mieć USG z czego si bardzo cieszę

a w piątek do diabetologa jadę

agnieszko u mnie strach przed porodem wczesniejszym to juz jest obsesja:dry: do tego stopnia ze kazalam...tak-kazalam sobie zrobis usg szyjki bo przed oczami mialam juz wizje rozwarcia itd bo cos mnie tam pobolewało itp na szczescie usg wykazalo ze szyjka 5 cm. Wiec luz. Ale i tak sie boje :/ ehh...

u mnie w 20tyg6d wyszlo 395 g +/-50g więc taki pączuś;-)

A ze ostatnio daje solidnie popalic to podejrzewam,ze rosnie równo:D

No nic moze dowiemy sie na naszych wizytach:D

AAAAAaaa!! a co do Grzaneczki to własnie nie wiem. Dzisiaj miala miec chyba wizyte lub ktg. Chyba cos na rzeczy skoro nam nic nie napisala!

Ostatnia edycja:
Kropeczko :) no ja to mam 10 dni do wyklucia ciekawe co z tego bedzie ;p
Mała ułożona główką więc prawdopodobnie sn, ale duzo czytalam i nawet wiele kobiet chce cc ze wzgledu na
estetykę jak wiadomo nasze ciało sie zmienia po porodzie jak i wygląd i elastycznosc na dole.
jak to mój męzulek mówi " będę Cię Kochał cały czas i coraz to bardziej " ;p

Mgiełko tylko szczęscia, śliczne foto :)
Byle ta dalej :)

Agacynda pamietam moje pierwsze mdłości ... Do dnia ślubu sie męczyłam ... i kilka dni po...
ale przeszło...
Trzymaj sie mam nadzieje że będzie ok i że mało będziesz miała mdłości...

Laluś przykro mi że małpa przyszła...

Asita nie smutaj sie ... W końcu się uda !

Jillka, Agnieszka, Noelle :)
Jeszcze nie rodzę oczywście na ktg dziseijszym kompletna cisza... małej serduszko troche fikało
tak od 120-150 a po chwili 180 ... zmartwiłam sie ale lekarz powiedział że jest ok, na ten moment mala sie kreci
jest ok :) szkoda tylko ze mojej gin nie bylo to byl dzisiaj moj 3 lekarz od poczatku ciazy na polnej
troche kiepsko bo mogl by byc jeden i spkoj a tak to wszystko od poczatku opowiadac...
Niestety pani doktor ktor byla na zastepstwie usg robila doslownie 2 minuty patrzac na panel zamiast na monitor...
badajac szyjke ani slowa nie powiedziala o rozwarciu etc...
wiec na koniec z wyrzutem sie zapytalam czy moze mi powiedziec czy z moim dzieckiem jest wszystko w porzadku...
odpowiedziala ze jak najbardziej, teraz 7 na ktg a jesli sie nie wykluje to wizyte mam na 14.01.

Coś ostatnio od dwoch dni latam do wc ... przeciag tzw :| moze cos sie kroi bo ponoc przed porodem organizm
się czyści...
Zobaczymy każdy czeka na telefon od nas że się zaczeło a tu cisza...

witajcie
Grzanka to trzymam kciuki za szybkie wyklucie,
Noelle ja pierwszą wizytę u zakaźnika mam już za sobą, wyniki twierdzi że są błędne bo mam dużo przeciwciał jak na nowe zakażenie, więc 7mego jadę znowu, mają mi zrobić badania szczegółowe pod kątem tokso, antybityk nadal biorę,

usg prenatralne mam 14tego rano, więc za to najbardziej trzymajcie kciuki kochane,

Agacynda może jak nie ma żadnych problemów to poczekaj do 8mego na lekarza, będzie więcej widział już ;-)

My dzisiaj z córą lenistwo, darowałyśmy sobie przedszkole, tu dużo mam nie pracuje i prowadza dzieci w kratkę ( to wojskowe przedszkole więc rodziny wojskowych nie mają problemów z przyjęciem dziecka, no chyba że jest wyjątkowo za małe), a więc wczoraj żałowałam, że ją dałam do przedszkola, żadnej jej koleżanki nie było, grupa łączona ze starszakami, Panie piją kawkę, dzieci się tłuką, na tablicy z menu co innego było, a co innego dzieciom dali na obiad, jajka sadzone i zimne ziemniaki, na pewno Oliwie dam do zerówki od września, widze szkołę z balkonu , jakieś 100metrów, poza tym i tak mała nie je w przedszkolu, a Panie mam wrażenie nie mają należytego nadzoru kuratora oświaty, w tej zerówce przy szkole jest troche surowiej dla wychowawców, napewno nie ma obcinania paznokci jak dzieci latają po schodach....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry