reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
No więc jestem po wizycie udało się dla doktora wyskoczyć na chwilkę z oddziału by oblukać moje pecherzyki.
niestety jest jeden jedyny w lewym jajniku ma 18mm i kilka malusieńkich z ktorych nic nie bedzie ;(wiec jeszcze troche do owulacji. prawy jajnik pusty ;( wiec w tym jednym pecherzyku cała nadzieja. szczerze troszke mam doła ale cóż życie teraz czekać jak urośnie i czy peknie ;( w sumie to dopiero 11dc wiec jest nadzieja. wizyta kolejna w poniedzialek 07.01.2013 mam nadzieje ze ten rok bedzie szczesliwy.
torbieli póki co nie ma endometrium ładne.

AKCJA: pecherzyku rośnij i eksploduj :D

Ostatnia edycja:
Czarnooka to super że jeden urósł, jak na 11 dc 18mm to dużo, myślę, że spokojnie urośnie, mój gin twierdził że pęcherzyk rośnie dwa milimetry na dobę a przy około 21 mm pęka, hmm

Agacynda sto lat , spokojnej ciąży i wielu radości z malucha

Sailor czekamy jutro na wieści

U mie mąż ma wychodne, wyszedł kolegę zaprowadzić i się biedny zabłąkał gdzieś hihi pewnie koło sklepu z piwkiem bu hahha jak dzieci
on mało pijący, naprawdę bardzo mało, więc niech tam sobie wypije dziś ( po dwóch to go już głowa boli - taki ekonomiczny haha )

Oliwia ogląda bajkę
a ja neta przeszukuje
bbuziaki

Pianeczko a pamętasz co ci się śniło? Może jakieś proroctwo? :) a co do następnego sylwestra to nie chcę dołować ale już z dwójką bąbli może być ciężko ci odbić sobie:) hihihihi
Agacynda, najlepszego :) Zdrowego dzidziusia przede wszystkim :)
Sailorku kurcze jak fajnie:) Śliczne te pół kreski, takkie emocje mnie omijają przez to, że w pracy bb zablokowali... ehhh JA NIE WYTRZYMAM DO JUTRA!!! KURDĘĘĘ
Sihayko ja tez ise średnio znam na wynikach tyle że widzę czy się w normach mieszczą :)
A zastanawiam się w jakim dniu cyklu teraz coś badać? Sailorku podpowiesz? :) Ależ ja Cię męczę :)

kurcze Myniu a ja liczyłam na Ciebie z tymi wynikami;) w takim razie też uderzam do Sailorka!! Sailorku hop hoooop!!!:)

Myniu resztę badanek to chyba po owulce dopiero... progesteron, prolaktyna. Tak jak ja dziś to uczyniłam. Ale to niech się specjalistka wypowie;)
Porównywałam moją poprzednią prolaktynę z października to teraz jest lepiej bo miałam 34, a teraz mam 21.9:)

reklama
Sihaya, pięknie się zbija PRL ! :) A do jakiego pułapu dążysz? I czym zbiłaś tego wstręciucha? (oczywiście w tej sytuacji wstręciucha).
Ja zamierzam sobie "pyknąć" prl i progesteron przed wizytą u nowego gina :) Zobaczę, czy spadło po miesiącu kuracji.

Czarnooczko, ale masz fajnie - cyk w pracy na USG :) To się dopiero nazywa strategia.

Myniu Kochana, bardzo się cieszę z Twoich wyników :) Nowe siły będą z nami !

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry