reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Gosiaczku ale laleczka z Ciebie! piękna mamusia! a kiedy masz teraz wizytę? bo płci jak kojarzę jeszcze nie znasz? no i nie wiem czemu ale całkiem inaczej sobie Ciebie wyobrażałam :-D

Pianko chętnie posłucham jak sobie mnie wyobrażałaś :) Ciekawa jestem :) A wizytę mam 17 stycznia u swojego ginka i jakoś muszę się jeszcze umówić na 3d w tym czasie. Mam nadzieję, że płeć poznamy wtedy chociaż liczę na córcię :)

Gosiak powiem Ci że masz taki śliczny okrąglutki ten brzusio że chyba na dziewczynkę ;-)chociaż...:-p:-Dnajbardziej zaskoczyły mnie czarne włosy :-Dmyślałam że jesteś szatynką:tak:drobną z delikatnymi rysami a tu taka fajna zdecydowana wyraźna babeczka ;-)Twoje posty w większości są takie właśnie ciepłe i delikatne dlatego chyba taki obraz mi się nałożył:-)

ooo ;)) sliczna Babeczka z Ciebie. :Di brzusio przeslodki ♥

a ja sie czuje bardzo dobrze tylko cycki mnie tak bola ze masakra, okropny bol... czekam na dzisiejsza wizyte. powiem Wam ze schudlam 1kg... moja krewetka zjada wszystko za mnie ;))
nie pamietam ktora z Was ciezarowek tzk miala, ale mnie tez kompletnie odrzucilo od mkesa.

Agacynda Ty jeszcze schudłaś? Taka chudzinka z Ciebie. Ale dużo babeczek tak ma, że chudnie na początku. Ja narazie tylko 4kg przytyłam. A cycki to normalne, że Cię bolą :) Trzymam kciuki za wizytę i zdaj koniecznie relację :) A jak Twój tata? Już się pogodził z myślą, że dziadkiem zostanie? :)

reklama
agacynda ja też miałam wstręt do mięcha, z córą chyba bardziej mnie odrzuciło niż teraz ale z pewnością z córą odrzucił mnie też nabiał bo teraz było w miarę ok:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry