reklama

Staranka od stycznia 2012.

Cześć dziewczyny :)
Trzymam kciuki za pozytywne wyniki testów &&&&&

Tak czytam o tych wszystkich wykresach, temperaturach , wynikach i szeroko otwieram oczy, bo ja jestem zielona i jeszcze sporo musze sobie przyswoić :zawstydzona/y:

Miłego dnia kobitki :)

reklama
Agnieszko ja też cały czas na diecie przez moje PCOS;-) pomyśl o tym, że ty masz tylko kilka miesięcy przed sobą, a ja całe życie:blink: Trzymam kciuki, bo wiem jakie to trudne
Sailor kciuki zaciśnięte :*
Agacynda spóźnione życzenia urodzinowe : Wszystkiego najlepszego! Zdrowego maluszka, nudnej ciąży i spełnienia kolnych marzeń :*
Czarnooka mi też rośnie po clo tylko jedne pęcherzyk- jeszcze więcej nie udało mi się oglądnąć. Więc głowa do góry! Jeden to już i tak dużo ;-)
Basik skok był, poczekaj jeszcze poczekać na wyższe temp.

Pisałam o mojej niskiej temp. ale żadna mi nie odpisała...może teraz się uda :P
Można po clo nie mieć owu? Zrobiłam progesteron, ale wyniki dopiero w pon. więc ten cykl spisany na straty...oby @ przyszła w miarę o czasie- to będziemy działać z inseminacją

Agnieszko ja też cały czas na diecie przez moje PCOS;-) pomyśl o tym, że ty masz tylko kilka miesięcy przed sobą, a ja całe życie:blink: Trzymam kciuki, bo wiem jakie to trudne
Sailor kciuki zaciśnięte :*
Agacynda spóźnione życzenia urodzinowe : Wszystkiego najlepszego! Zdrowego maluszka, nudnej ciąży i spełnienia kolnych marzeń :*
Czarnooka mi też rośnie po clo tylko jedne pęcherzyk- jeszcze więcej nie udało mi się oglądnąć. Więc głowa do góry! Jeden to już i tak dużo ;-)
Basik skok był, poczekaj jeszcze poczekać na wyższe temp.

Pisałam o mojej niskiej temp. ale żadna mi nie odpisała...może teraz się uda :P
Można po clo nie mieć owu? Zrobiłam progesteron, ale wyniki dopiero w pon. więc ten cykl spisany na straty...oby @ przyszła w miarę o czasie- to będziemy działać z inseminacją

hej laseczki:)

u mnie taka brzdka pogoda!!!! nosa za drzwi nie wystawiam bo ponoc panuje u nas świnska grypa!:szok: szpital zamkneli dla odwiedzających a ja kur********** jestem umówiona z moja położna na weekend w szpitalu dogadac sie co do porodu! jak pech to pech!!!!

AGACYNDA 100!!!!latek!!!! zdrowego i ślicznego dzidziusia zycze:*
SAILOR alesz Ty masz nerwy! ja bym mogła sie spóźnic ale musiałabym zobaczyc:P trzymam kciukaski:*:*:*
PIANKA a w pierwszej ciąży też tak szybko zauwazylaś siare/mleko z piersi?? u mnie końcówka i nie mam nic. mam się martwic??
AGNIESZKA nie poddawaj się i nie załamuj. musisz dac sobię rade na tej dietce:*
NOELLE nie taka straszna ta glukoza. mnie nawet to smakowało:-D
MYNIA jak tam efekty dietki??
CZARNOOKA gratuluje pecherzyka. trzymam kciuki zeby pękł.
MGIELKA Jak się czujesz??

Kurcze nie pamiętam co mialam dalej napisac. buziam:*

Różniczko pokaż wykresik. Ja nie wiem czy pamiętasz niby nie miałam owulacji w 3 i 4 cyklu brania CLO, pęcherzyki były bardzo małe i w 16dc lekarz mówił że nie ma szans że urosną. Tempka może być niska bo pęcherzyk np. nie pękł. A byłaś na monitoringu?

Gosiak86 proszę wykres: Obserwacja cyklu - enpr.pl z tym, że w tym cyklu bez mierzenia temp. było, bo święta, a wiedziałam, że będzie alkohol, zaburzony sen, no i wyjechaliśmy
Na monitoringu nie byłam w tym cyklu- mówiąc krótko dałam sobie na luz :tak: dlatego nie wiem co się dzieje :)
Zmierzyłam temp. tylko przez ostatnie 3 dni, bo nie wiedziałam czy brać luteinę no i wyszła średnio ok. 36,40- czyli jak z pierwszej fazy...sama już nie wiem...

Ostatnia edycja:
Hej dziewczynki!
Sailor no jak tak można? okrutna jesteś :-p;-)
domik kochana ja z małą siarę w ciąży miałam delikatnie i to po 30 tc a po porodzie pokarm był i mała była tylko na cycku także myślę że to raczej nie ma znaczenia tak samo jak rozmiar piersi-czy duże czy małe tak samo wydolne :-Di tak jak kojarzę przed samym porodem nie miałam zbytnio mleka a jak mała jeszcze na łóżku porodowym się dossała to od razu machina ruszyła ;-)
Myniu nie pamiętam dokładnie snu ale jechałam gdzieś pociągiem a Ty mnie żegnałaś na dworcu i poprawiałaś szalik...:rofl2::confused: nie wiem czy coś się z tego da wywróżyć :-D a sylwester następny jest mój już z góry zapowiedziałam że K pilnuje dzieciaków no ale wiesz jedna ciąża, później 9 m-cy karmiłam, chwilka przerwy i znowu ciąża a później karmienie no ileż w ciąży można chodzić?:-Da tak mi się marzy białe winko mmmm albo w gorący wakacyjny dzień napić się zimnego gorzkiego piwka ech...także mąż już ma zapowiedziane że na wszelkie imprezy w tym roku ściągam mleko robię zapas a on pilnuje dzieci :-D
agacynda czekamy dzisiaj na wieści z wizyty ;)
Czarnooka to na dniach nie możesz przepuścić małżonkowi ;)
mgiełko ja też na szczęście ze swoim nie mam tego problemu, jak napije się raz na ruski rok to dwa następne zdycha i doleczyć się nie może :-D wstyd się przyznać ale chyba ze mnie większa pijaczyna niż z niego :zawstydzona/y:
Asitka to może właśnie znak że chłopców będziesz miała? ;-)
Grzanko jeszcze chwilka...jeszcze troszkę...

Aaa Różniczko to ja Ci nic nie powiem, myślałam że mierzyłaś tempkę. To może u Ciebie była owulka a tego nie wiesz? Bo widzę, że śluz zaznaczałaś BJ. A który cykl bierzesz już CLO?

Dodałam wczoraj zdjęcia do albumu jak wyglądamy więc kto chce może sobie zerknąć na moim profilu :)

Gosiak 5 cykl biorę clo i po wykresach wcześniejszych widać, że owu była zawsze od 15 do 18 dc więc cholera wie :)
Dziękuję za pomoc- czekam na wyniki- to się wszystko wyjaśni ;)
Zdjęcia cudne! piękny brzuszek i Ty taka śliczna :*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry