reklama

Staranka od stycznia 2012.

A mnie jakoś od niczego specjalnie nie odrzuciło, tyle że na jedne produkty miałam większą chcicę a na inne mniejszą :) Ale zapachy itp to nic mi nie przeszkadzało. Ostatnio coś mówiłyście o wózkach - ja mam już wybrany Graco Symbio http://www.e-graco.pl/product_info.php?products_id=1033
a najlepiej wersję Graco Symbio B gdzie z gondoli robi się spacerówkę więc jest jeden element mniej. Niestety nie ma go jeszcze w PL więc czekam aż się pojawi a jak nie to z UK zamówię.

reklama
GOSIA laska z Ciebie, że ho ho!!! pięknie!
AGACYNDA mnie na poczatku ciąży strasznie mieso i wedliny smierdziały...na widok mielonego miałam odruch wymiotny:-D a co do cyców to...bolały jak.... boziu!!! łzy mi sie lały jak stanik wieczorem sciągałam. wszystko przed Toba:-D

mnie to czasem smutno, ze tyle ciazy juz za mna. choc teraz mi ciężko i różnie bywalo to najpiekniejsze chwile w moim życiu! pierwsze mdłości, zawroty głowy. perwsze kopniaki które wywołały u mnie łzy i teraz kopniaki które wywołuja łzy z bólu tez sa piękne:-D ciekawe co powiem po porodzie:-D

o której Sailor kończy pracę?? o 14?? ja tu juz wysiedziec z niecierpliwosci nie mogę:-p

Gosia zarabisty ten wozek, ale drogi jak cholera... a tata oczywiscie, ze sie juz z mysla pogodzil, i jest bardzo szczesliwy, zreszta jak wszyscy w kkolo. teraz sie wyklocaja kto wozek bedzie pchal na spacerach ;)) moja przyjaciolka, ktora uwielbia markowe szmaty, stwierdzila, ze bedzie ciocia z showbiznesu i bedzie maluchowi male koszulki burberry kupowac hahahahaha

no mnie odrzuca od miesa, najchetniej to bym tylko warzywa i owoce jadla. nawet na slodycze nie mam jakiejs fazy konkretnej. aaa noo i nie smakuja mi moje ulubione krewetki... a zapach mies pieczonych to mnie istny smrod.

Agacynda to super, że się już pogodził, pewnie musiał to przetrawić bo się nie spodziewał :) Zobaczysz, że cały czas będą chcieli bawić dzieciątko i świata poza nim nie będą widzieć :) A przyjaciółkę masz fajną ;) Twoje dzidzi będzie wystrojone, że ho ho :) A co do tego, że Cię odrzuca to możesz tak mieć tylko w I trymestrze a później będzie Ci się bardzo chciało mięsa :)

tata od poczatku dobrze reagowal, obrazil sie tylko na samym poczatku, bl mu mama powiedziala a nie ja ;)

fakt, przyjaciolke mam genialna...

hej babeczki
ale się wkurzyłam w tym szpitalu pieprzonym, ten zasrany system eWUŚ pokauje mnie jako nieubezpieczona a dzwoniłam do zakładu męża i oni twierdzą ze wysyłają składki mąż mia mi wziąć papier z zakładu że jestem ubezpieczona i chyba się z tym do ZUSU przejdę no szlak mnie trafiał tam

Gosia wózek świetny ,cena też :)

Aga no tak może być przez jakiś czas z tymi ubezpieczeniami, dlatego ja przy sobie noszę RMUA na wszelki wypadek lub książeczkę. A miało byc tak, że jak Ci pokazuje że jesteś nieubezpieczona a mimo to jesteś to wystarczy oświadczenie jakieś podpisać. Tak przynajmniej w TV mówili. Ten system jest jeszcze tak w ogóle niedopracowany. Szkoda, że na Ciebie trafiło. Ale w końcu Cię obsłużyli czy nie?

tak przyjęli mnie le ile się na wkurwiałam to masakra, w poniedziałek ide do ZUSU się pytać o co chodzi, bo jeszcze mi czasami rachuneczek przyślą , miałam ze sobą książeczkę podbita więc może dlatego problemu nie robili no i oświadczenie też podpisałam

zmykam ogarnąć trochę w domku bo dopiero co wróciłam i trzeba posprzątać :)

hej hej ja walcze z bolem kregoslupa.na szczescie maz w domu.to przejal obowiazki i wlasnie robi obiad..kurcze do ktorej sailor pracuje????
gosiak zdjecie piekne.slixznie wygladasz.a czy chlopiec czy dziewczynka to ja sie nie wypowiem bo jak wiesz wrozka ze mnie kiepska;)))
agacynda kciuki za wizyte czekamy na wiesci!

sorry za estetyke i bledy pisze z telefonu

Ostatnia edycja:
reklama
Aga no to dobrze, że Cię przyjęli w końcu, ale ile nerwów trzeba będzie zjeść przez jakiś niedopracowany system...
Noelle odpoczywaj dużo, a mąż niech rozpieszcza i dba o żonkę i córcię :)

A Sailor myślałam, że od 14 pracuje. Może do domu jeszcze nie dotarła albo padła na widok II kreseczek :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry