CZARNOOKA czekamy na wieści od lekarza:* współczuje sytuacji z siostrą... trzymaj się dzielnie! jesteśmy z Tobą.
MARGOTKA dzięki, ze pytasz

dziś już lepiej sie czuje. co jakisz czas mam napad niemocy

a Ty jak??
MGIEŁKA ja pamietam, że nie codziennie u mnie były dolegliwosci wiec sie nie martw:*
AGACYNDA lepiej Ci coś czy dalej przytulasz się do porcelany?? dziewczyną pomagała coca cola na nudnosci. mnie zjedzenie czegoś, i ponoc magnez też działa obniżająco na nudnosci no i skurcze. na poczatku ciazy zazywałam codziennie jedną tabletke.
AGNIESZKA napewno Antosiowi nic nie jest. skoro fika i bryka to jest ok. a Ty zjedz coś i odpocznij:*
SIHAYA oooo napisz jak mąz zareagował
LALUŚ trochę przykro jak tak mówisz, ze wątek ciążowo dzidziusiowy się zrobisł. Tu jesteśmy wszystkie związane z soba i chyba nie dziwi to nikogo, ze i zaciążone wpadaja tu popisac, posłuchac co u kolezanek słychac, wyżalic sie i doradzic, wesprzec... czyli co jak któraś zaciązy to ma stąd się wynosic?? przykre, że przeszkadza Ci nasze towarzystwo. każda z nas przechodziła przez trudy starankowe. jedne dłuzej inne krócej ale kazda wie co to znaczy ból jak dzidzi nie ma....