reklama

Staranka od stycznia 2012.

O Bożżżżżeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gratuluję !!!!!!!!!!!!!!!!!
Jejku, aż mnie ściska z radości !
Sihayko- no nie wiem, niebawem ciąża z zaskoczenia zrobi się modna !
I znów się sprawdziło, że nowa staraczka= jedna z nas w ciąży !
:happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2: Ale się cieszę!

Ej, dziewczyny ! Chodźcie zobaczyć 2 kreseczki Sihajki :)

Ostatnia edycja:
reklama
Dziękuję:) :*:*:*;*:*:*:*
co ja bym bez Was zroibła??! :*

...a ciąża w 13 cyklu to chyba dlatego że po świętach wzięłam od koleżanki z pracy namiary na lekarza z kliniki niepłodności.. widocznie natura się przestraszyła, że z naszym pragnieniem nie wygra;)

Jakby co to kupiłam drugi test innej firmy hehe.. to rano zrobię żeby się nie zmarnował.

A na środę mam tą wizytę u gin, na której miałyśmy sprawdzać skąd te bóle jajnika... myślicie, że zostawić termin i będzie coś widać?? czy przełożyć??

Myślę że zostawić termin...? Nie wiem jak u Ciebie z progesteronem, może coś zleci od razu. Nawet jeśli nie będzie widać :)
Chyba, że bardzo dużo płacisz za wizytę, to lepiej przełożyć troszkę.
Zamiast pomóc, chyba w głowie zawróciłam.
Sihaya, cieszę się, jakby to była moja 2 kreseczka:-p
Cu-dow-nie!

Sihayko daj znać jak mąż zareagował :)) A co do wizyty to możesz iść ale nie wiem czy coś będzie już widać. Ale iść możesz, może da Ci już skierowania na badania czy coś i powie kiedy najlepiej przyjść. Domyślam się jak się teraz czujesz, bo też niedawno to przeżywałam :))

dziękuję Jilko:) z progesteronem chyba nieźle, robiłam badanie w 27dc i był 23,74. Najwyżej zadzwonię do gin i zapytam po weekendzie. Ale chyba pójdę, bo ostatnio w s umie nic nie płaciłam, tylko przełożyłyśmy właśnie na najbliższą środę.

reklama
net mi coś szwankuje:/ to ja idę szybki obiad sklecić, otrząsnąć się i czekam na m. choć powiem mu dopiero wieczorem bo teraz zjemy tylko obiad i idziemy kolejne dwa mieszkania oglądać.. i jak ja mam się niby skupić na nich?:D

Margotko, ściskam połóweczko:) niesamowite, że tak szybko to zleciało!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry