reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Gosia powiem Ci, ze migdalow jeszcze nie probowalam, ale herbate ze swiezym imbirem pije i nie pomaga... a wczoraj to kurs porcelana objelam 3 razy... nawet nie zdazylam sie nacieszyc pelnym brzuszkiem po kolacji...

Czarnooka, bardzo dziwna sytuacje Twoja siostra sobie stworzyla, mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze i jakos sie jej ulozy. A Ty tez predzej czy pozniej w ta ciaze upragniona zajdziesz.
u mnie bylo tak, ze po prostu przestalam sie skupiac i naprawde ogromnie zchillowalam. uwierzcie, ze sie da... jesli kobieta pragnie dziecka to niech przestanie cala swoja energie zyciowa ladowac w to oragnienie, tylko wyluzowac Moje Drogie, wyluzowac. to jest moja recepta :))

buziaczki a ja ide sie zdrzemnac po pracy :***

Agacynda my wiemy, że należy wyluzować, ale nie idzie jak wszędzie na około wszyscy są w ciąży :no:
Czarnooka trzymam kciuki nawet placami u nóg :tak:
Ja uciekam bo za 35 min. kończę pracę i weekend zaczynam w końcu :-D:-D:-D:-D
nie dosyć, że mam kaszel to jeszcze teraz migrena mnie wzięła buuuuuuuuuuuu :wściekła/y:
Do wieczorka :*****

dziewczyny tak jak obiecałam, tyle co wróciłam z pracy i od razu piszę...
w nocy obudziłam się z bólu jajnika, który rozlewał się na cąły brzuch.. boziu jak starsznie bolało... myślałam, ze to @ ale nie ma jej do teraz. a rano tempka doprowadziła mnie o zawrót głowy, zobaczcie:Obserwacja cyklu - enpr.pl
no więc nie wytrzymałam, po pracy wstąpiłam do apteki, wynik pojawił się od razu, nie czekałam nawet minuty:
DSC06798.jpg

aaaaaaaaaaaaaa!!
mąż ma być za pół godziny w domu i jak ja mam mu to powiedzieć????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wierzcie mi albo nie, ale ja naprawdę się nie spodziewałam!!!
Bzibzioku jednak pomogło w wigilię między robieniem uszek a karpiem;)

matko jak mi się ręce trzęsą... cała dygotam!!

reklama
O Kuźwa!!!!! Sihaya MOJE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jejku jak się cieszę kochana :)))) Juppi!!!!!! Ale co tu dużo mówić, nie mogło być inaczej :DDDD A do męża się poprostu przytul i powiedz "Kochanie będziemy mieli dzidziusia" :)))
P.S wątpliwości nie ma, kreseczka piękna!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry