• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Gosia powiem Ci, ze migdalow jeszcze nie probowalam, ale herbate ze swiezym imbirem pije i nie pomaga... a wczoraj to kurs porcelana objelam 3 razy... nawet nie zdazylam sie nacieszyc pelnym brzuszkiem po kolacji...

Czarnooka, bardzo dziwna sytuacje Twoja siostra sobie stworzyla, mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze i jakos sie jej ulozy. A Ty tez predzej czy pozniej w ta ciaze upragniona zajdziesz.
u mnie bylo tak, ze po prostu przestalam sie skupiac i naprawde ogromnie zchillowalam. uwierzcie, ze sie da... jesli kobieta pragnie dziecka to niech przestanie cala swoja energie zyciowa ladowac w to oragnienie, tylko wyluzowac Moje Drogie, wyluzowac. to jest moja recepta :))

buziaczki a ja ide sie zdrzemnac po pracy :***

Agacynda my wiemy, że należy wyluzować, ale nie idzie jak wszędzie na około wszyscy są w ciąży :no:
Czarnooka trzymam kciuki nawet placami u nóg :tak:
Ja uciekam bo za 35 min. kończę pracę i weekend zaczynam w końcu :-D:-D:-D:-D
nie dosyć, że mam kaszel to jeszcze teraz migrena mnie wzięła buuuuuuuuuuuu :wściekła/y:
Do wieczorka :*****

dziewczyny tak jak obiecałam, tyle co wróciłam z pracy i od razu piszę...
w nocy obudziłam się z bólu jajnika, który rozlewał się na cąły brzuch.. boziu jak starsznie bolało... myślałam, ze to @ ale nie ma jej do teraz. a rano tempka doprowadziła mnie o zawrót głowy, zobaczcie:Obserwacja cyklu - enpr.pl
no więc nie wytrzymałam, po pracy wstąpiłam do apteki, wynik pojawił się od razu, nie czekałam nawet minuty:
DSC06798.jpg

aaaaaaaaaaaaaa!!
mąż ma być za pół godziny w domu i jak ja mam mu to powiedzieć????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wierzcie mi albo nie, ale ja naprawdę się nie spodziewałam!!!
Bzibzioku jednak pomogło w wigilię między robieniem uszek a karpiem;)

matko jak mi się ręce trzęsą... cała dygotam!!

reklama
O Kuźwa!!!!! Sihaya MOJE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jejku jak się cieszę kochana :)))) Juppi!!!!!! Ale co tu dużo mówić, nie mogło być inaczej :DDDD A do męża się poprostu przytul i powiedz "Kochanie będziemy mieli dzidziusia" :)))
P.S wątpliwości nie ma, kreseczka piękna!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry