reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
A ja mam Mynię :*
Agacyndo no właśnie...czego się nie zrobi :tak:
Dziewczyny świetne macie zdjęcia wszystkie
Dobranoc
i przepraszam, że czasem doła załapię i muszę się komuś wygadać - z wami jakoś mi lepiej! Dziękuję :*

hej kobietki :)
właśnie zaczelam wystawiać ciuszki po córeczce na sprzedaż a tak mi szkoda :( no ale co przecież Antek nie będzie nosił sukieneczek :) jak któraś oczekująca córeczki chce zobaczyć to wyślę link

Sihayo trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
Cześć. Wczoraj nie było przytulanek, bo mój N stracił ochotę... w sumie tez bym straciła jakbym się dowiedziała, że mój dziadek nie żyje...Ale jutro już pewnie mu ta ochota wróci... Oby...

Sihaya jak tam??? Tempka rośnie???

Hej :)
Domik super, że z Lenką wszystko ok :) A Ty jak się dziś czujesz? Mam nadzieję, że już lepiej.
Asitka jak zdrówko? Kuruj się intensywnie i mam nadzieję, że ten okropny kaszel Cię opuści. A bierzesz jakieś leki?
Noelle kciuki za dobre wyniki posiewu :) Ja idę jutro na glukozę ale 50g po 1 godzinie, muszę powtórzyć bo ostatnio mi wyszła bardzo wysoka. Ale dla mnie smaczna ta glukoza, słodka woda z cukrem więc się nie nastawiaj, że będzie źle bo może Tobie też zasmakuje :)
Laluś przykro mi z powodu śmierci dziadka Twojego N :( To nie ma co się jemu dziwić, że mu się kochać nie chciało. A nie widzę Twojego wykresiku, ukryłaś go przed nami? :P
Sihaya jak tam dziś? Kciuki zaciśnięte mocno! &&&&&&&&&&&&
Witam nową staraczkę - Czarnulkę :) i życzę powodzenia :)
Agacynda współczuję mdłości. Probowałaś sobie czymś pomagać? Migdały, imbir itp?
Sailorku kciuki za powodzenie nowego planu :) Mam nadzieję, że wypali i cykl zakończy się fasolinką :)

Resztę dziewczyn serdecznie pozdrawiam i życzę miłego dniaaa :)))

Ostatnia edycja:
reklama
witajcie o poranku
też czekam na wieści od sihaya

leże jeszcze w łóżku, zawiozłam Oliwie do przedszkola i byczę się troche, narazie od rana nie mam żandych większych objawów,
czasem zemdli, dziś stanęłam na wagę i nadal stoi, ale już mi koleżanka mówiła, że jej też stała a w piątym miesiącu w ciągu tygodnia poszło 3 do góry aż żylaki jej od razu wyszły ehhh, ale może u mnie tak nie będzie buuuu

mąż dziś ma służbę więc do jutra rana jesteśmy z córą same, a ja jutro jadę na zajęcia do szkoły więc muszę się dzisiaj troche przygotować choć mam lenia strasznego hahaha

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry