reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Sihayko na łeb na szyję to ta Twoja tempka jeszcze nie spadła, proszę nie krakać :)
Agacynda oj poryte, poryte... :rofl2::szok:
Różniczko czasem rzeba poryczeć... ale mi nie dałaś lina na fb :) Chyba... bo taki ruch dziś był na fb że hoho:) A ja jeszcze odcięta od forum tylko alceptowałam wszystkich, kojarzyłam czy nie, akceptowałam :) Dziś to nawet seryjny morderca by się do moich znajomych przemycił:)
Jillka uważaj na gwizdki :) Mój czajnik ma taki gwizdek że budzi chyba wszystkich sąsiadów a ja zatykam uszy jak do niego biegnę :)

Cześć dziewczyny
Ja dzisiaj zaobserwowałam przedmałpowy różowy kolor śluzu więc za 3 dni max @ :-) a potem wg zaleceń pana doktora robimy eksperymenty łóżkowe i sexik co 2 dni :szok::-D

Boli mnie bark i dostałam maść rozgrzewającą zrobiło się uczulenie :-) wyglądam jkabym siedziała na solarium za długo :-D

ja tylko na chwilke wpadłam Was doczytać co bym jutro dużo zaległości nie miała, jeszcze mnie męczy ten okropny kaszel :-(
życze Wam udanego wieczorku :*****

Wpadłam tylko na chwilę, bo jesteśmy w amoku oglądania mieszkań, tyle co wróciliśmy do domu, trzy dziś zwiedziliśmy.. jutro kolejne - szaleństwo;)
Dziękuję Wam za wsparcie i błagam trzymajcie kciuki... może jest cień szansy, że jeszcze wzrośnie kurcze....
temperaturko kochana kochaniutka proszę wzrośnij jutro - PROSZĘĘĘĘĘĘĘ!!!!!

Za wszystkie Was trzymam kciuki i gorąco pozdrawiam!!! a ciężaróweczki proszę dbać o siebie i odpoczywać:)
odezwę się jutro po pracy:*

zapomniałam dodać, że @ póki co nie ma... reszta objawów bez zmian, ehh...

Ostatnia edycja:
SAILOR przykro mi,że objawy małpy się do Ciebie przyplątały:( zdrówka:*
SIHAYA trzymam kciuki!!!!! łap &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
ASITA wygrzej się w ramionach męża:) może pomoże

Cześć ja również jestem tutaj nowa :)
staramy się już pół roku i dalej nic nie wychodzi mam nieregularny cykl... przed ostatni okres dostałam 29,11,2012 a ostatni okres dostałam 2.01.2013 nie wiem co robić : ( nic mi sie już nie chce nawet żyć boje się że wpadam w jakąś obsesje... czy wy również tak macie :(?:hmm::hmm:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry