Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Sihayko na łeb na szyję to ta Twoja tempka jeszcze nie spadła, proszę nie krakać
Agacynda oj poryte, poryte...
Różniczko czasem rzeba poryczeć... ale mi nie dałaś lina na fb Chyba... bo taki ruch dziś był na fb że hoho A ja jeszcze odcięta od forum tylko alceptowałam wszystkich, kojarzyłam czy nie, akceptowałam Dziś to nawet seryjny morderca by się do moich znajomych przemycił
Jillka uważaj na gwizdki Mój czajnik ma taki gwizdek że budzi chyba wszystkich sąsiadów a ja zatykam uszy jak do niego biegnę
Cześć dziewczyny
Ja dzisiaj zaobserwowałam przedmałpowy różowy kolor śluzu więc za 3 dni max @ :-) a potem wg zaleceń pana doktora robimy eksperymenty łóżkowe i sexik co 2 dni
Boli mnie bark i dostałam maść rozgrzewającą zrobiło się uczulenie :-) wyglądam jkabym siedziała na solarium za długo
ja tylko na chwilke wpadłam Was doczytać co bym jutro dużo zaległości nie miała, jeszcze mnie męczy ten okropny kaszel :-(
życze Wam udanego wieczorku :*****
Wpadłam tylko na chwilę, bo jesteśmy w amoku oglądania mieszkań, tyle co wróciliśmy do domu, trzy dziś zwiedziliśmy.. jutro kolejne - szaleństwo
Dziękuję Wam za wsparcie i błagam trzymajcie kciuki... może jest cień szansy, że jeszcze wzrośnie kurcze.... temperaturko kochana kochaniutka proszę wzrośnij jutro - PROSZĘĘĘĘĘĘĘ!!!!!
Za wszystkie Was trzymam kciuki i gorąco pozdrawiam!!! a ciężaróweczki proszę dbać o siebie i odpoczywać
odezwę się jutro po pracy:*
zapomniałam dodać, że @ póki co nie ma... reszta objawów bez zmian, ehh...
SAILOR przykro mi,że objawy małpy się do Ciebie przyplątały zdrówka:*
SIHAYA trzymam kciuki!!!!! łap &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
ASITA wygrzej się w ramionach męża może pomoże
Cześć ja również jestem tutaj nowa
staramy się już pół roku i dalej nic nie wychodzi mam nieregularny cykl... przed ostatni okres dostałam 29,11,2012 a ostatni okres dostałam 2.01.2013 nie wiem co robić : ( nic mi sie już nie chce nawet żyć boje się że wpadam w jakąś obsesje... czy wy również tak macie ?
Sihayko kciuki cały czas&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&7
Cześć Czarnulko Oj mamy, mamy, dlatego się wspieramy tutaj i ciebie też wesprzemy w chwilach słabości
Obserwujesz cykl?