• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Witam wszystkich. Ja też dzisiaj padam, śpię na stojąco. Cały czas mam podwyższoną temperaturę 37,2. Dzisiaj jeszcze pojawiło się bardzo delikatne plamienie. Nie wiem o co chodzi, ale cały czas mam jakieś głupie przeczucie, że coś się dzieje...

Cześć kochane :)

Różyczko, Czarnooka przykro mi, że Wam jest przykro i źle. Chyba każda z nas miała i ma przed soba ciche dni ze swoimi połówkami. Będzie dobrze, ja uważam,że jak pary sie kłócą to znaczy, że im zależy, że są uczucia grunt to rozmawiać o tym co nas boli, co nam sie nie podoba, co chcielibyśmy zmienić, bo nikt nie jest jasnowidzem :)

Asita, Basik i inne chorowitki - trzeba myslec pozytywnie i dbajcie o siebie :tak:
Noelle trzymam kciuki za dobre wyniki posiewu

Dziewczyny miłego popołudnia, ja niestety w pracy i cos mnie głowa boli.
Wklejam mój wykres, temp mi rosnie na owu? I czy ona w ogóle rosnie http://enpr.pl/4854 :crazy:

Ostatnia edycja:
marzen temperaturka rosnie:D Dobry objaw:D

wszystkie chorutki :*:*:*:*:**:* zdrowiejcie szybko!!

babypoznan
a prowadzisz wykres kochana?

Ja przed chwila wstalam,kurcze pewnie moglabym tak spac do jutra.:sorry2: ale juz jaky lepiej:-)

A Was wszystkie gdzie wywialo??

eh moja cukrzyca zaczyna wariować :( niestety ciąża coraz bardziej zaawansowana więc cukrzyca też :(

Ja dzisiaj też jakaś taka zmęczona jestem na nic nie mam siły najchętniej to bym spala cały dzień a tu nie można, bo córcia nie daje

agnieszko wspolczuje dolegliwosci cukrzycowych,jjuz zostalo mniej niz wiecej:-) bedzie dobrze!

A ja dostalam skierowanie na krzywa cukrowa (75g glukoza). Dzisiaj nie mialam ani siły ani chęci zeby przez to przechodzic:dry: Poczekam na wyniki posiewu i wtedy sie wybiore zafundowac ta przyjemnosc:no:

Dzisiaj mąz do pracy na nocke pojechal,czyli czeka mnie wieczor z tytułu: sam w domu. Chyba skoncze go długa kapiela z jakas dobra ksiazka.... a co!:-)

Noelle ale ta temperatura rosnie na owulacje?

Agnieszka , ja w ciązy jeszcze nie jestem ale za chwile postawie sobie oczy na zapałki, nawet kawa nie pomaga. Wszystko będzie dobrze, musisz trzymac dietę i mysleć pozytywnie :tak:
Sihaya jeszcze nic straconego! Podziwiam Twoje samozaparcie, ja juz bym dawno zrobiła test...a później wysłałabym mojego M, żeby sprawdził bo sama bym się bała :dry:

a mój jutro ma służbę więc ja jutro aż do soboty rano samo, tylko w sobotę jadę do szkoły, oliwia idze na godzinę do mojej koleżanki, Piotrek ją odbierze, my sie zobaczymy jak wrócę ze szkoły, zjemy obiad i idę z córką na urodziny 4te jej koleżanki

a dzisiaj się lenie już , ale pojadłam dobry obiadek, tilapia panierowana, talaraki ziemniaczane z patelni, warzywa na parze mniam ale pojadłam, a rzadko robiłam na parze, a jednak o wiele lepsze niż z wody, chyba będę często robić

marzen kochana do konca to nigdy nie wiadomo-a jak śluz??ciągliwy?przezroczysty??Takie bialko jajka??,całkiem mozliwe. Niby wczesnie po dopiero pare dni po @ ale u mnie w cyklu w ktorym pojawila sie fasolka to własnie owu byla doslownie 3-4 dni po @.

mgielko talaraki ziemniaczane z patelni....aaaaaaaaaa!!No to juz wiem co zjem na kolacje!!!Normalnie jakbys mi talerz pod nos podstawila-slinooootok:happy:

Ostatnia edycja:
reklama
Agnieszko, jesteś barrrdzo dzielna z tą dietą cukrzycową. Serio,serio! Podrzuć córę do mnie, porysujemy albo powycinamy cosik :)
Noelle, za krzywą trzymam kciuki. Zrobisz i będzie za Tobą.
Baby - bardzo fajna tempka, a który to dzień cyklu?

Dziś ponoć niskie bardzo niekorzystne ciśnienie, także nic dziwnego że spać się chce!
Mnie dzień dziś szybciutko zleciał, szukam czajnika z gwizdkiem na necie. rany, ile tego jest....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry