reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Witam wszystkich. Ja też dzisiaj padam, śpię na stojąco. Cały czas mam podwyższoną temperaturę 37,2. Dzisiaj jeszcze pojawiło się bardzo delikatne plamienie. Nie wiem o co chodzi, ale cały czas mam jakieś głupie przeczucie, że coś się dzieje...

Cześć kochane :)

Różyczko, Czarnooka przykro mi, że Wam jest przykro i źle. Chyba każda z nas miała i ma przed soba ciche dni ze swoimi połówkami. Będzie dobrze, ja uważam,że jak pary sie kłócą to znaczy, że im zależy, że są uczucia grunt to rozmawiać o tym co nas boli, co nam sie nie podoba, co chcielibyśmy zmienić, bo nikt nie jest jasnowidzem :)

Asita, Basik i inne chorowitki - trzeba myslec pozytywnie i dbajcie o siebie :tak:
Noelle trzymam kciuki za dobre wyniki posiewu

Dziewczyny miłego popołudnia, ja niestety w pracy i cos mnie głowa boli.
Wklejam mój wykres, temp mi rosnie na owu? I czy ona w ogóle rosnie http://enpr.pl/4854 :crazy:

Ostatnia edycja:
marzen temperaturka rosnie:D Dobry objaw:D

wszystkie chorutki :*:*:*:*:**:* zdrowiejcie szybko!!

babypoznan
a prowadzisz wykres kochana?

Ja przed chwila wstalam,kurcze pewnie moglabym tak spac do jutra.:sorry2: ale juz jaky lepiej:-)

A Was wszystkie gdzie wywialo??

eh moja cukrzyca zaczyna wariować :( niestety ciąża coraz bardziej zaawansowana więc cukrzyca też :(

Ja dzisiaj też jakaś taka zmęczona jestem na nic nie mam siły najchętniej to bym spala cały dzień a tu nie można, bo córcia nie daje

agnieszko wspolczuje dolegliwosci cukrzycowych,jjuz zostalo mniej niz wiecej:-) bedzie dobrze!

A ja dostalam skierowanie na krzywa cukrowa (75g glukoza). Dzisiaj nie mialam ani siły ani chęci zeby przez to przechodzic:dry: Poczekam na wyniki posiewu i wtedy sie wybiore zafundowac ta przyjemnosc:no:

Dzisiaj mąz do pracy na nocke pojechal,czyli czeka mnie wieczor z tytułu: sam w domu. Chyba skoncze go długa kapiela z jakas dobra ksiazka.... a co!:-)

Noelle ale ta temperatura rosnie na owulacje?

Agnieszka , ja w ciązy jeszcze nie jestem ale za chwile postawie sobie oczy na zapałki, nawet kawa nie pomaga. Wszystko będzie dobrze, musisz trzymac dietę i mysleć pozytywnie :tak:
Sihaya jeszcze nic straconego! Podziwiam Twoje samozaparcie, ja juz bym dawno zrobiła test...a później wysłałabym mojego M, żeby sprawdził bo sama bym się bała :dry:

a mój jutro ma służbę więc ja jutro aż do soboty rano samo, tylko w sobotę jadę do szkoły, oliwia idze na godzinę do mojej koleżanki, Piotrek ją odbierze, my sie zobaczymy jak wrócę ze szkoły, zjemy obiad i idę z córką na urodziny 4te jej koleżanki

a dzisiaj się lenie już , ale pojadłam dobry obiadek, tilapia panierowana, talaraki ziemniaczane z patelni, warzywa na parze mniam ale pojadłam, a rzadko robiłam na parze, a jednak o wiele lepsze niż z wody, chyba będę często robić

marzen kochana do konca to nigdy nie wiadomo-a jak śluz??ciągliwy?przezroczysty??Takie bialko jajka??,całkiem mozliwe. Niby wczesnie po dopiero pare dni po @ ale u mnie w cyklu w ktorym pojawila sie fasolka to własnie owu byla doslownie 3-4 dni po @.

mgielko talaraki ziemniaczane z patelni....aaaaaaaaaa!!No to juz wiem co zjem na kolacje!!!Normalnie jakbys mi talerz pod nos podstawila-slinooootok:happy:

Ostatnia edycja:
reklama
Agnieszko, jesteś barrrdzo dzielna z tą dietą cukrzycową. Serio,serio! Podrzuć córę do mnie, porysujemy albo powycinamy cosik :)
Noelle, za krzywą trzymam kciuki. Zrobisz i będzie za Tobą.
Baby - bardzo fajna tempka, a który to dzień cyklu?

Dziś ponoć niskie bardzo niekorzystne ciśnienie, także nic dziwnego że spać się chce!
Mnie dzień dziś szybciutko zleciał, szukam czajnika z gwizdkiem na necie. rany, ile tego jest....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry