reklama

Staranka od stycznia 2012.

witajcie Kochane :*
ehh nie chce mi się siedzieć w pracy a gdzie jeszcze 18 masakra ;(
no i niestety nawet clo mi nie pomogło no coż to jeszcze nie czas na mnie ;(;( mam doła jak cholera.

reklama
Agnieszko, super wieści! :) Kawał dzidziusia masz w brzuszku :) I myślę, że może się jeszcze odwrócić niestety. Ale może odwróci się i wróci spotrotem "na główkę"

Wyfejzbukowałam Mynię, Agacyndę i Noelle, zuchwale wysłałam zaproszenia (od Jolanty). I chyba Basika naszego widziałam, ale nie byłam pewna.
Mgiełko, wyślij mi namiar na siebie. A co do żołądka, to faktycznie może boleć po antybiotykach. Dobrze by było gdybyś cosik osłonowo brała 2 godziny po antybiotyku lub tez jogurciki! :)
Super jest Was widzieć ! :)

Myniu, ja wiem co czujesz, mam straszną ochotę, a nie dość że chora to małżon pojechał do stolycy na kilka dni... no i lipaaaaaaaa :/ buuuuuu

Miałam plan odpisania Wszystkim, ale pozapominałam co....
Asitka, Agacynda - szybko działacie na fb! :) Dziękuję :rofl2::happy2::rofl2::happy2:

Miłego dnia dziewczynki

Czarnooka nie dołuj mi się tu kochana, tulam Cię mocno :**** pamiętaj, że rok 2013 dopiero się zaczął, także na pewno wszystkie do końca roku zaciążymy a co będziemy sobie żałować ;-)
Jillka to dlatego, że mam fb w telefonie i mnie powiadamia o zaproszeniach :P
Pianko podaj namiary to cię zaproszę :tak:
Mgiełko i Myniu wysłałam Wam zaproszenie na fb:tak:

Ostatnia edycja:
Aaaa... zapomniałam powitać nową staraczkę ! Witaj BabyPoznan! :) Chyba zd

Chciałabym doczekać kiedy moja "zmiana"na forum się pojawi!

Chyba zdrowieję, bo myślę o obiedzie... jakie macie pomysły na dziś?

a mi telefon "krzyczy" :))

wiecie jaki mialam okropny sen dzisiaj... snilo mi sie, ze urodzilam wczesniaczka i nie byl zdolny by samodzielnie oddychac wiec trzeba go bylo intubowac, ale dali mu okreslony czas na "nauke"... niestety nie zaczal sam oddychac po wyjeciu rurek, wiec zmarl a oni nic nie zrobili...:(( takie sny mam poryte.

Agacyndo, Asita, macie telefony-spryciarze!

Agacynda, co za straszny sen! Ponoć dziwne sny się zdarzają w ciąży. Nie mówiąc o tym, że w ogóle sny czasem przedstawiają nasze lęki lub pragnienia lub przeżycia.
I oby ten był ostatnim niedobrym!

Czarnooka jak to CLO nie pomogło? Przecież jeszcze cykl się nie skończył i tego nie wiesz. Proszę mi tu się nie dołować! Głowa do góry i do przodu :)
Agacynda ja też na początku ciąży miałam takie sny, to normalne bo wiadomo że się martwisz i chcesz żeby wszystko było ok i stąd takie sny.
Jilka ja Cie zaprosiłam na FB :) Dobrze, że już Ci lepiej :)) A ja na obiad dziś makaron w sosie 4 sery z brokułami i kurczakiem :)

Dziewczyny mam mega doła..wczoraj ryczałam cały wieczór...oczy mam spuchnięte do teraz...pożarłam się z M i w ogóle nic mi się nie chce...ani myśleć o dzieciach ani o niczym innym...

komuś wysłałam linki na mojego fb ale już nie wiem komu...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry