reklama

Staranka od stycznia 2012.

witam się z rana:*
i obwieszczam, że w dniu dzisiejszym lub jutrzejszym zakończyła się pieśń o fasolce...
Myniutku kurde, chyba zgubili te moje upite grzanym winem z gruzji:D hehe jak przeczytałam to, myślałam że pęknę ze śmiechu - rewelacyjna ta lista Myniutku hehehe Ty to masz łeb;)
a tutaj wykres z dzisiejszą tempką - poleciała na łeb na szyję.. więcej komentarza chyba nie potrzeba...
Obserwacja cyklu - enpr.pl

właśnie dostałam na maila zdjęcia córki znajomych, wczoraj się urodziła... są po ślubie miesiąc dłużej niż my, a już mają synka i teraz córeczkę... a my nadal w lesie...:(

BabyPoznań
witam:)

reklama
Czarnooka jak tam zdrówko dziś? Mam nadzieję, że jakoś lepiej. Kciuki za to, żeby pęcherzyk pękł a żołnierzyki popłynęły tam gdzie trzeba :)
Agacynda super brzusio :) Już coś widać :) U Ciebie pewnie będzie tak szybko widać jak u mnie :) Współczuje nocnych ekscesów z kotami, ale za to jaki to dobry trening będzie zanim się dzidzia urodzi :))
Sihayko przykro mi :( ale @ jeszcze nie ma więc może nic straconego &&&&&&&&&
Różniczko oczywiście kciuki za ten cykl &&&&&&&&&&&&&
Aga super, że z małym wszystko ok i zobacz jak pięknie rośnie :) Mówiłam, że na tej diecie cukrzycowej maluszki rosną pięknie :) Naprawdę super wieści :)
Paulinko piękna kuchnia! Śliczne kolorki wybrałaś, bardzo mi się podoba :) Nowy domek więc życzę oby dobrze się Wam w nim mieszkało i przeprowadzka zaoowocowała kolejnym brzdącem :)
BabyPoznan witam serdecznie :) Powodzenia w starankach :) &&&
Myniu gratuluję wytrwałości w diecie i zgubienia kg :) A na priv to mnie miałaś się wysłać :))
Asitko dobrze, że troszkę lepiej już z Tobą ale kuruj się nadal kochana :)

Pozapraszałam na FB Czarnooką, Agacyndę, Noelle, Agnieszkę i Asitkę (znalazłam Cię u dziewczyn więc dodałam) więc jakbyście się zastanawiały co to za Małgorzata to właśnie ja:-D

Aaa i jeszcze miałam napisać, że super te Myniutkowe kreski :) I teraz jak zaczną hurtowo dochodzić to nam się cała lista zaczerwieni :))) &&&&&&&&&&&&&&&

Hello :-)

BabyPoznań Witaj :-)

Sihaya może nie wszystko stracone... Trzymam &&&&&&&

Wczoraj nie było przytulasków, bo padłam jak kawka... :/ Ale za to dzisiaj mam nadzieje nadrobimy :-)Idę do pracy. Miłego Dnia Wszystkim Kobitkom Życzę :-)

witam....
a na sekunde tylko przywitac sie i lece do labolatorium honorowo mocz oddac na posiew;D moze cos wykryja cos w tym moczu:crazy: co za tym idzie nerce. Hmmm....generalnie to bez zmian:/

babypoznan witaj!!
gosiak86:D Tak tez sie domyslilam ze Ty to Ty:D

Margotko od razu wiedziałam, że to Ty :tak:
Paulinko dziękuje za przesłanie zdjęć Twojej kuchni :tak: Śliczna :tak:
Mgiełko Agacynda umieściła na forum zdjęcia pewnie już kilkanaście stron się zrobiło od jej umieszczenia :-) str. 2853 :-D
Sihaya tak mi przykro, ale kciuki nadal trzymam a co tam nie zaszkodzi ;-)

Ostatnia edycja:
Hej :) widzę że pisareczki się wczoraj rozkręciły ;)
paulinka powodzenia w przeprowadzce :) zapamiętaj pierwszy sen w nowym domku ;)
Agnieszka super że wszystko ok a mały jest akuratny na ten tydzień - u słodkich mam często zdarzają się właśnie duże dzieciaczki moja koleżanka mimo leczonej cukrzycy urodziła córę prawie 5 kg :-)
BabyPoznan witaj :) no to któraś niedługo znów wysika II :-D
Dzisiaj czeka mnie cały dzień w kuchni bo K ma jutro urodziny i muszę dwa ciacha uklecić mu do pracy no w końcu jak dla wojska :-D
A ja nie mam żadnej w kontaktach :-( idę sobie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry