reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
witaj BabyPoznan :)
:)))
jest nowa staraczka to najbardziej podejrzana wystap (Sihayko) ;)))

Paulinko piekna kuchnia!!! chcialabym byc na etapie robienia swojego gniazdka a nie wynajmowanego... yhh jeszcze troszke.

odwiedzil nas kolega dzisiaj, masakra.. nie widzielismy sie od wakacji... :|

Kochane jutro Was nadrobię bo teraz to tylko z tel tak na szybko napisze tylko ze też chce mieć Was na gb więc kto chce niech mi wyśle pw to Was pododaje :-)

Dziękuję za miłe przyjęcie, bardzo tu u Was przyjaźnie:) Od razu skorzystam i zapytam Was o radę, bo już sama nie wiem co robić. Kochaliśmy się 3 razy bez zabezpieczenia 8 - 9 dnia cyklu. Cykle mam 26-28 dniowe. Czy to możliwe że mogę być w ciąży, czy plemniki raczej nie przetrwały do owulacji? Mam jakieś zapalenie pęcherza i lekarz przepisał mi Furaginę, ale zaznaczył, że w żadnym wypadku nie można jej brać w pierwszym trymestrze ciąży. A jest za wcześnie, żeby ciąże w jakikolwiek sposób wykryć. Może lepiej kupić jakiś preparat z żurawiny, a na razie odczekać z tą furaginą? Raczej w to nie wierzę, że udałoby nam się tak pierwszy raz bez zabezpieczeń, ale podobno takie cuda też się zdarzają :-D

Witaj BabyPoznan :)

Marzen kochana cykle się dziewczyną jeszcze nie pokończyły więc jeszcze nie pisz że nie :))

Mgiełko kochana już niedługo i Ty będziesz oglądać płeć maluszka na USG :)

Myniu gratulacje kochana ;***

a ja też chcę mieć was na fb ( niektóre już mam :))

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry