reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Witajcie!
Sihaya, ja Cię rozumiem, że sie obawiasz robić test, ale przecież jesteś teraz już właściwie pewniakiem, no to zaciskam kciuki ale nie trzymaj nas zbyt długo w tej niepewności.

Różyczko i ode mnie gratulacje z małym opóźnieniem.

Agnieszko super wiadomości przyniosłaś i widzisz nie było po co się stresować.

Agacynda super domek się robi dla dzidziusia!A tych mdłości to Ci całkiem zazdroszczę, z takiego powodu też mogłabym się z nimi męczyć.

Myniu dziękuję za te piernikowe II kreseczki, bardzo bym chciała ale niestety podzielam ostatnie nastroje Asity, Czarookiej, wyniki męża się wcale nie poprawiają, to i nadzieja umiera. Ja to już coraz bardziej czekam do lipca z nadzieją na to dofinansowanie do in vitro.

Wszystkie chorowite dziewczynki trzymajcie się dzielnie.
Wszystkie ciążówki, dbajcie o siebie i maleństwa.

Noell, leż tylko na odpowiednim boku!

Co też ja miałam jeszcze napisać??

Bzibzioczku ja mocno trzymam kciuki żebyście mieli dzidziusia, w jakikolwiek sposób. Ważne żebyście utulili maluszka. A często jest tak, że jak się zacznie załatwiać takie sprawy nagle wpada dzidziolek niespodziewanie :)

Więc u mnie @ przyszła, ale załamania nie mam na razie:) Wydałam 3000 zł w Ikei i jakoś sobie humor poprawiłam:) Tylko mąż obciął mi wydatki na ten miesiąc:(

Myniu będę w naszym nowym domku- jutro się przeprowadzamy:)

Obiecałam kiedyś Asitce zdjęcia mojej kuchni:)
Więc proszę bardzo (proszę nie zwracać uwagi na kable, bo elektryk przychodzi dopiero jutro, i jeden słupek jeszcze do końca nie zmontowany, bo ramki do mikrofali nie dali:()
IMG_2155.jpgIMG_2156.jpgIMG_2157.jpg

Agnieszka jejciu gratuluje i mężowi też wyobrażam sobie jaki jest szczęśliwy jejku az mi się łza w oku kręci wow,

Myniu ale fajnie że ci się udaje, dwa rozmiary to wspaniale pozdrawiam

ja zmykam leżeć mam okropne przeboje z żołądkiem, ehhh przez ten antybiotyk pewnie na tokso, albo biegunka albo zaparcia no i bóle kurcze straszne przy tym takie że szok, więc marzę o śnie,

buziaki dla was wszystkich
cmok

[FONT=trebuchet ms, helvetica, verdana, sans-serif]Witam dziewczyny, sporo czasu zajęło mi przejrzenie tego wątku, mnóstwo Was tu[/FONT];-)[FONT=trebuchet ms, helvetica, verdana, sans-serif] Mogę się d[/FONT][FONT=trebuchet ms, helvetica, verdana, sans-serif]o Was dołączyć? Mam 27 lat (rocznikowe 28) i właśnie zaczynam starania. Moj M. ma trochę wątpliwości, czy to już ten czas, ale widzę po nim, że też ma już "męski instynkt" - ogląda się za każdym maleństwem w supermarkecie [/FONT]:-)

Agnieszko super wieści gratuluję :D
Myniu gratuluję zrzucenia kg. brawo!!
paulinka śliczna kuchnia
Sailor , Asitka , basik jak sie czujecie kochane?
Bzibziok my juz zaczelismy odkladac kaske na In vitro. wiec licze na to ze zalapie sie na dofinansowanie. kurde niby wyniki meza dobre ale co z tego jak h.. z tego wychodzi.
a ja juz mam męża w domu i mam zamiar Go dopaść :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry