reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
No dobrze... to mamy wszystko zaplanowane :) Grunt to plan :) Komuś miałam się wysłać na priv... Margotce?
a ja mam poważny problem dziewczyny... seksu mi się chce:-D chyba owu...

BabyPoznan pleminiki w dobrych warunkach przezywaja nawet 3 dni. . zdazaja sie wczesne owulacje wiec wszystko jest mozliwe.;) zalezy czy masz jakies objawy.:)

dobra dziewczyneczki ja uciekam spac jutro na rano a tak mi sie nie chce ;( jeszcze od 7 do 18 masakra ;(
śpijcie słodko udanych boboseksów ;)
Sihaya II kreseczek Ci Życzę!!!!

o cholera Myniu to poważny problem jak mi się ccało a nie mogłam to taka zła chodziłam przez bity tydzień :))
a mi znieśli celibat :)) ale i tak grzeszyłam przed zniesieniem,ale tak delikatnie tylko :)) np bo ile można :-)

Czarnooka śliczna kobietka z Ciebie:)

ja też zmykam trzymam kciuki za testujące :) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Np bardzo dużo śpię ostatnio, ale jak się czegoś chce to i objawy można sobie wmówić;) Ale chyba dla świętego spokoju daruję sobie jeszcze przez kilka dni to Furaginum...:/

BabyPoznan pleminiki w dobrych warunkach przezywaja nawet 3 dni. . zdazaja sie wczesne owulacje wiec wszystko jest mozliwe.;) zalezy czy masz jakies objawy.:)

dobra dziewczyneczki ja uciekam spac jutro na rano a tak mi sie nie chce ;( jeszcze od 7 do 18 masakra ;(
śpijcie słodko udanych boboseksów ;)
Sihaya II kreseczek Ci Życzę!!!!

dobranoc Czarnooka:tak:

reklama
Witam dziewczynki z rańca i życzę tradycyjnie miłego dnia :tak:
BabyPoznań witaj :-)
Czarnooka u mnie już troszkę lepiej kaszel mam nadal i lekki ból kości, ale całe szczęście nie gorączkuje, dziękuje za zaproszenie ładna z Ciebie kobietka :tak:
Zresztą wszystkie dziewczyny są śliczne i jakie chude :szok: tylko ja taki grubasek :-(
Myniu łał dwa rozmiary :szok: mniej jak ja Ci zazdroszczę, ale ja na razie nie mam silnej woli, mój mąż wyniósł mi do piwnicy mój orbiterek, żeby zrobić miejsce dla choinki, którą już wczoraj rozebrał i obiecał, że w sobotę mi go przyniesie :-D
Sihaya no to teraz może testować jest nowa staraczka to będą II krechy a Ty jak na razie jesteś najbardziej podejrzana :tak:
Agnieszka to super, że z Antosiem wszystko OK, będzie z niego duży chłop :tak:
pozdrawiam resztę dziewczyn gorąco :*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry