reklama

Staranka od stycznia 2012.

hej kobietki ja właśnie wróciłam do domu
i jest syn na 100 % także mój mąż skacze z szczęścia do nieba :)
mały warzy 920 g (+- 120 ). najważniejsze że wszystko ok mały ułożony jest główką do dołu i zapomniałam się lekarza zapytać czy on juz tak będzie do porodu czy jeszcze zmieni pozycje ;)

reklama
marzen doszła!! Odpisalam ci co i jak:D Potem mnie odnajdz:D Bo ja cos nie umiem:D

Agnieszko no w koncu sie odezwalas!!! AAAAAAaaaa!!!Jaki duzy człowiek!!!!!!!!a ty sie martwilas ze moze przez diete cukrzycowa nie rosnie jak trzeba,a tu prosze....kluseczka:D No super!!!!

babeczki moje kochane ale się cieszę ze wszystko ok :) i przez pięć tygodni przytyłam kg z z czego 600 g to mały bo na ostatnim USG ważył 345 g :)

Pianeczko bałam sie ze mały będzie za malutki przez ta moją dietę ostatnio mnie babka nastraszyła ze mały właśnie za chudy jak na tamten tydzień ciąży, ale najważniejsze ze wszystko jest Ok

Sihayo kiedy testujesz ? slę fluidki :) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i trzymam kciuki za II kreseczki :))

Agacyndo piękny domek :)

Noele pan doktor powiedział ze mały waży prawidłowo :) a niech jest nawet kluseczka ważne ze zdrowa :)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry