Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Witaj Czarnulko :-) sie kobietki ucieszą z Ciebie (łącznie ze mną oczywiście).
Poza tymi, które juz mają mieszkańców w brzuszku , wszystkie obsesyjnie wypatrujemy II kreseczek na testach więc głowa do góry
Dziewczyny specjalistki wezmą Cię pod opiekę
xczarnulkax witaj!!1 rozgosc sie w grupie zawsze lepiej marzen to mysle ze na dniach owu bedzie. Mierz temperature i obserwuj sluz i zdawaj relacje! sihaya Kurde nooo...Rób test bo ja osiwieje do soboty łap &&&&&&&&&&!!!! Asita zdrowiej nam ! sailor jak nie nerka to bark jak nie bark to uczulenie....dobry poczatek roku kochana. lalus ja juz tez nie moge z ta pogoda wytrzymac mynia hehehe to chyba mamy takie same czajniki
Dziewczyny ja tylko na chwilę...
wysłałam zaproszenia na fb, ale nie wiem chyba nie wszystkich...mam nadzieje, że "obcych" nie zapraszam
i chyba muszę się uaktualnić, bo u mnie zdjęcia stare jak...zresztą za rzadko tam wchodzę
Witaj czarnulka
Sihaya kciuki zaciśnięte bardzo mocno!
hejo, ja dzisiaj znowu dwie godziny wczesniej z pracy wyszlam... rozliczylam sie i zdarzylam dobiec do lazienki... masakra... targalo mna na wszystkie strony. fee
dzieki za wszystkie zaproszenia na fb rozumiem, ze to sprzed chwili to Rozniczka?
Marzen Noelle chyba zapomniała Ci dopisać: i działajcie cały czas )
Agacynda To ja jestem :-)też się zastanawiałam która to Ty jesteś
i współczuję bardzo...chociaż z jednej strony...hmmm też tak chcę