reklama

Staranka od stycznia 2012.

Witaj Czarnulko :-) sie kobietki ucieszą z Ciebie (łącznie ze mną oczywiście).
Poza tymi, które juz mają mieszkańców w brzuszku , wszystkie obsesyjnie wypatrujemy II kreseczek na testach więc głowa do góry :tak:
Dziewczyny specjalistki wezmą Cię pod opiekę :-D

reklama
xczarnulkax witaj!!1 rozgosc sie w grupie zawsze lepiej:D
marzen to mysle ze na dniach owu bedzie. Mierz temperature i obserwuj sluz i zdawaj relacje!
sihaya Kurde nooo...Rób test bo ja osiwieje do soboty:sorry2: łap &&&&&&&&&&!!!!
Asita zdrowiej nam !
sailor jak nie nerka to bark jak nie bark to uczulenie....dobry poczatek roku kochana.
lalus ja juz tez nie moge z ta pogoda wytrzymac:angry:
mynia hehehe to chyba mamy takie same czajniki:baffled:

Dziewczyny ja tylko na chwilę...
wysłałam zaproszenia na fb, ale nie wiem chyba nie wszystkich...mam nadzieje, że "obcych" nie zapraszam :szok:
i chyba muszę się uaktualnić, bo u mnie zdjęcia stare jak...zresztą za rzadko tam wchodzę
Witaj czarnulka ;)
Sihaya kciuki zaciśnięte bardzo mocno!

Ostatnia edycja:
Sihaya prześledziłam wszystkie Twoje cykle, które masz obserwowane i ten jest dłuższy od najdłuzszego o 2 dni ale tak tylko mówię :-p

nie cierpię gwizdanych czajników:crazy:
sailor ogarnij się kochana hihihi :*

hejo, ja dzisiaj znowu dwie godziny wczesniej z pracy wyszlam... rozliczylam sie i zdarzylam dobiec do lazienki... masakra... targalo mna na wszystkie strony. fee

dzieki za wszystkie zaproszenia na fb :) rozumiem, ze to sprzed chwili to Rozniczka?

Marzen Noelle chyba zapomniała Ci dopisać: i działajcie cały czas :))
Agacynda To ja jestem :-)też się zastanawiałam która to Ty jesteś :)
i współczuję bardzo...chociaż z jednej strony...hmmm też tak chcę :P

Ostatnia edycja:
Właśnie... jedziemy jutro po pracy w rodzinne strony na weekend, więc kochane miłego weekendu życzę :*
Noelle dobranoc :*

Wpadnę tylko zerknąć na dobre nowiny u sihaya :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry