• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
sihaya !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ogromne gratulacje, normalnie płaczę ze wzruszenia!!!! wspaniale!!!! nasza kochana !!!!!
spokojnej bardzo nudnej ciąży

a ja wróciłam z zakupów, jestem padnięta, musze odpocząć, wogóle mnie dziś nie mdli, na zakupach czułam się tak dobrze i już schizuje, poza tym zaczęło mnie gardło boleć, i nosem pociągam idę sobie herbatę z cytryną zrobić !!!!

Mgiełko, może po prostu nudności już mijają samoistnie ? Znajoma mówiła, że od 2 trymestru to ona góry mogła przenosić...

Ja wpadnę wieczorem, a teraz trochę mieszkanko ogarnę, bo pobojowisko się zrobiło. Tylko zerknę, czy na styczniówkach nic o Grzaneczce naszej nie piszą.

Sihaya, ja nie wiem, jak Ty będziesz te mieszkania oglądać, chyba z głową w chmurach!

Mgiełko kochana to dobrze ze nie mdli bo to już ten tydzień gdzie dolegliwości ciążowe po woli mijają :) na pewno wszystko jest ok :)
a swoją drogą ale ten cza leci

a ja dzisiaj miałam pierwszy raz niedocukrzenie to było straszne zaczeło mną dygotać a jak zmierzyłam cukier to miałam 47 ryczałam jak bóbr taka przerażona byłam, boję sie ze to zaszkodziło Antosiowi chociaż cały cza mnie kopie,muszę zadzwonić do mojej diabetolog

właśnie co z Grzaneczką ?

sihaya aaaaaaaaa!!!!!!!!!!!wiedzialam!!!super!!!gratulacje!!!!ale sie ciesze!!!!! jupi!!!!!!koxhana spokojnej nudnej ciazy!!!!:*:*:*:*

reszcie odpisze potem bo znowu korzystam z telefonu a na komorce manewry na Bb sa meggasnie trudne :/

Sihaya Gratulacje!!! No a ja się zdołowałam teraz, wszystkie zachodzą w ciążę a ja nie...Sihayanko nic do Ciebie nie mam, i się bardzo cieszę, tylko mam powoli tego dość... A pier***ę te wykresy i wszystko... już mi się nic nie chce... W środę pogrzeb... Ech...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry