reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
sihaya !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ogromne gratulacje, normalnie płaczę ze wzruszenia!!!! wspaniale!!!! nasza kochana !!!!!
spokojnej bardzo nudnej ciąży

a ja wróciłam z zakupów, jestem padnięta, musze odpocząć, wogóle mnie dziś nie mdli, na zakupach czułam się tak dobrze i już schizuje, poza tym zaczęło mnie gardło boleć, i nosem pociągam idę sobie herbatę z cytryną zrobić !!!!

Mgiełko, może po prostu nudności już mijają samoistnie ? Znajoma mówiła, że od 2 trymestru to ona góry mogła przenosić...

Ja wpadnę wieczorem, a teraz trochę mieszkanko ogarnę, bo pobojowisko się zrobiło. Tylko zerknę, czy na styczniówkach nic o Grzaneczce naszej nie piszą.

Sihaya, ja nie wiem, jak Ty będziesz te mieszkania oglądać, chyba z głową w chmurach!

Mgiełko kochana to dobrze ze nie mdli bo to już ten tydzień gdzie dolegliwości ciążowe po woli mijają :) na pewno wszystko jest ok :)
a swoją drogą ale ten cza leci

a ja dzisiaj miałam pierwszy raz niedocukrzenie to było straszne zaczeło mną dygotać a jak zmierzyłam cukier to miałam 47 ryczałam jak bóbr taka przerażona byłam, boję sie ze to zaszkodziło Antosiowi chociaż cały cza mnie kopie,muszę zadzwonić do mojej diabetolog

właśnie co z Grzaneczką ?

sihaya aaaaaaaaa!!!!!!!!!!!wiedzialam!!!super!!!gratulacje!!!!ale sie ciesze!!!!! jupi!!!!!!koxhana spokojnej nudnej ciazy!!!!:*:*:*:*

reszcie odpisze potem bo znowu korzystam z telefonu a na komorce manewry na Bb sa meggasnie trudne :/

Sihaya Gratulacje!!! No a ja się zdołowałam teraz, wszystkie zachodzą w ciążę a ja nie...Sihayanko nic do Ciebie nie mam, i się bardzo cieszę, tylko mam powoli tego dość... A pier***ę te wykresy i wszystko... już mi się nic nie chce... W środę pogrzeb... Ech...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry