Sihaya Gratulacje!!! No a ja się zdołowałam teraz, wszystkie zachodzą w ciążę a ja nie...Sihayanko nic do Ciebie nie mam, i się bardzo cieszę, tylko mam powoli tego dość... A pier***ę te wykresy i wszystko... już mi się nic nie chce... W środę pogrzeb... Ech...
Laluś jeszcze wczoraj myślałam tak jak Ty więc doskonale rozumiem co czujesz!!:*
Do mnie
dziewczyny naprawdę to jeszcze nie dociera.
Staraliśmy się tak "na poważnie" 13 cykli a wcześniej cały kolejny rok tylko wtedy dopadały nas różne choróbska, bakterie, zapalenia więc tamten rok nie liczyliśmy bo mieliśmy wytłumaczenie "nie udąło się bo bakteria...bo antybiotyki, bo polip, bo etc."... kiedyś o tym pisałam... dlatego jak zobaczyłam wczorajszy spadek tempki pomyślałam no to znów nic z tego nie ma się co nakręcać...
dziś tempka skoczyła, zastanawiałam się czy nie zaburzona czasem po tych nocnych słanianiach się z bólu i zrobiłam test w zasadzie po to, że jak znów by mnie miało tak boleć to czy mogę wziąć ibupromy z czystym sumieniem...
Dlatego
Laluś cierpliwości teraz naprawdę, całym sercem, duszą, całą sobą wierzę w to, że
każda z nas się doczeka.
Fluidki pozwolicie wyślę już po wizycie u gin, żeby nie zapeszać zbyt wcześnie...
ale kciuki mogę trzymać
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&