reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Sihaya gratuluje kochana i życzę nudnej ciąży :tak:
Kropko dzięki za wiadomość dot. Grzanki :*
Grzanko moje gratulacje, i trzymam kciuki żeby dzidzia piła tyle mleka ile trzeba :tak:
Laluś współczuje śmierci dziadka, tulam i zaplam dla Niego światełko
[*]
Czarnooka Ty tu mi nie czekaj na @ bo nie przyjdzie :tak:
Noelle jeśli jesteś czarownicą czy wróżbitą to proszę mi tu fasolkę wywróżyć ;-)
nie pamiętam komu miałam jeszcze odpisać, ale ściskam Was wszystkie :tak:
Pozrawiam Was dziewczynki i życzę udanego wieczorku buziaki :******

sihaya i czekamy na wieści jak mężuś zareagował, aaaaajjjj chyba będzie szał, ja zrobiłam test jak szykowaliśmy sie do pracy, jak wyszedł pozytywny, to zawołałam go i mówie zobacz chyba jest druga kreska, ( nawet nie wiedział że test kupiłam i że miałam robić) no jest! powiedział, ja się rozbeczałam on mnie przytulił, z rogalem na buzi poszedł do pracy!!!

więc czekam na wieści kochana ups zemdliło .... brzunio chce amciu hahahha

Czarnooczko, wierzę, że Ci ciężko, Wam ciężko... ale zobaczysz, że będzie dobrze. Na pewno. a siostrę to masz odważną tak na dobrą sprawę. Ale życzę jej, żeby sobie jakoś ułożyła życie jak najlepiej dla siebie i dziecka, dziad nieważny :)
SIHAYA GRATULACJE JA SIĘ POPŁAKAŁAM JAK ZBACZYŁAM TEST I DALEJ PŁACZĘ oczywiście ze szczęścia, chyba ze swojego testu nie ucieszyłabym się tak bardzo jak z Twojego
Poprawiajcie się dziewczyny na liście:) ty Sihayko i Różyczka. I nie chcę nic mówić ale chyba z gęby cholewy nie zrobiłam z tymi testami, co?
Ja rozumiem Laluś to nie chodzi o to, że piszą zaciążone tylko po prostu przykro czasem się robi...
Grzaneczce gratuluję :)
Ficarki dawno nie było. Gdzie jeszteś Ficarko???

A ja mam straszne rozwolnienie dziś, takie, że nei zawsze zdążę dobiec do łązienki hahah:)

oj Myniutku mój, a już wczoraj myślałam że poczta gdzieś zagubiła to moje gruzińskie winko;)
Niech wszyscy mówią co chcą, ale z tym brokatkowymi kreseczkami przyszalałaś:D Teraz czekać tylko aż reszta dziewczyn je podostaje:)
a na liście zmienię się w środę po wizycie u gin:)

Asitko kochanie chcialabym by się w końcu udało i nawet przetrwam tango z porcelaną dla fasolki. ale z kazdym miesiącem ta nadzieja umiera gdy przychodzi @ albo na teście wychodzi I kreseczka ;(
a powiedz jak Ty się czujesz Kochana?
ściskam kciuki by u Ciebie była fasoleczka!!!!!!!

Sihayko jeszcze raz gratulacje :D normalnie banan mi z twarzy nie schodzi.

Grzaneczko gratuluje!!!!!

Noelle trzymam kciuki za wyniki bedzie dobrze :D:D

Myniu a jak Ty sie czujesz oprocz hmm kalu rzadkiego ??:DD:

Czarnooczko aj dziś pół nocy śniłam o moim byłym i tak w tym śnie myśolałam sobie "Artur po co Ty tak wszystko s*******iłeś, ja tak Cię kocham" i dziś cały dzień o nim myślę... przypominam sobie każdą naszą wspólną sekundę i płaczę cały dzień... Durna baba...
Sihayka ja mówiłąm,że wysyłąąłm kurierem z dostawą do łazienki :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry