reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Laluś nie przepraszaj główka do góry . trzymam kciuki za to by i u Ciebie szybciutko się pojawiła fasolka.
ja to się zastanawiam co by mój mąż zrobił jakbym mu powiedziała że jestem w ciąży.

Laluś, nos i cycki do góry :)
Grzanko - gratulacje Córy :)
Noelle, jednak możesz być znachorem czy wróżką.
Sihaya, jeśli masz umowę na czas określony, to Ci muszą przedłużyć do czasu porodu chyba. Tylko nie wiem, jak jest z wiekiem ciąży. :) I jak tam mieszkanka? No i najważniejsze - jak tam przekazywanie wieści ? :D
Ja umykam spać za niebawem, w tv nuda, ehhhh....

Mynia, niezłe masz sny, nie ma co:) Nieraz to się człowiek umęczy, co nie ? :)

Dobranoc dziewczynki, słodkich snów o dzidziusiach i udanych bobo-napadów

reklama
Witam sie z samego rana :-) oczywiście jak moge pospać dłużej bo wolne to budzę się wcześnie rano i spać nie mogę :wściekła/y:
Noelle dziękuje, jak dla mnie mogą być bliźniaki :tak:
Czarnooka u mnie niestety nadal wstrętny kaszel męczy, niedługo to chyba płuca wypluje, od tego kaszlanie to mnie gardło zaczynać boleć :wściekła/y:
Myniowe II krechy na pewno do nas dotrą jak nie w obecnych cyklach to w następnych :tak:
Ja sobie postanowiłam, że od poniedziałku zaczynam Myniową akcję "nie bądź ciota" :-p mąż mi przyniesie z piwnicy mój orbiterek i ruszam do boju na nim, przez pierwszy tydzień po 30 min, żebym zakwasów nie dostała a od następnego tygodnia po godzince - mam nadzieje, że wytrwam w tym postanowieniu ;-)
Dzisiaj z mój mąż ma imieniny i obiecałam, że mu zrobię jego ulubiony placek rafaello i zapiekankę :tak:
Życzę wszytskim dziewczynom udanego weekendu :****

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry