reklama

Staranka od stycznia 2012.

Noelle super, że posiew ujemny:)

Jilka ja na studiach też wynajmowałam mieszkanie i miałam kociaka:) więc to kwestia dogadania i dobrej woli właściciela:)

Grzaneczk śliczna córunia!! jeszcze raz gratulacje:) i spokojnie dochodźcie teraz do siebie:)

Jeśli chodzi o moją umowę o pracę to właśnie mam na czas określony, do końca lutego i kurcze nie wiem jak to teraz będzie:/
A jeśli chodzi o powiadomienie męża hehe....
Wrócił do domu, ja jakby nigdy nic.. zrobiliśmy herbatkę, rozłożyliśmy się na łóżku z kubkami i zaczęliśmy oglądać kabarety... po chwili wyciągnęłam test z maleńką kokardką i daję mu do ręki... mąż patrzy i patrzy, bierze instrukcję, znów patrzy... i pyta: ale to znaczy, że... to pewne????" na co ja już zarczyna na całego i śmiejąca się na przemian kiwam głową, że tak. I wtedy zobaczyłam trzy piękne, najprawdziwsze łzy szczęścia spływające mu po policzku!!:) wyściskał mnie, wycałował a potem to już się zaczęło: "nie możesz pić kawy od jutra, ani coli, wino to już nie mówię i masz dbać o siebie". A dziś rano przywitał się ze mną i brzuchem:)

reklama
Jiilka,Czarnooka dzieuje,czuje sie bardzo dobrze tylko teraz sie martwie moja tempka czemu ona nie spada!!! ja chce @!!! eh...czekam i mma nadzieje ze przyjdzie 14go
Sihaya piekne to co piszesz:tak:
Noele super wiesci ,tak trzymac i nereczka niech juz nie boli!!!
Grzaneczko Corunia Slicznosci!!! niech sie zdrowo chowa...
Agacynka
jak sie czujesz Kochana?

Sihaya super reakcja meza :))

Basik czuje sie w miare, do 19 powiedzialabym nawet ze rewelacyjnie. pozniej sie zaczyna... pierwsza porcelana a o 23 nasteona...

Dziewczyny niewiem co sie dzieje.. czy to moze byc cos powaznego ? od wczoraj mam silny bol piersi po obu stronach ale tylko w gornej czesci i nie przechodzi ;(

to moze byc wina Clo?

Ostatnia edycja:
JILKA hmmm... czy jestem gotowa?? nie:-D dla niej mam wszystko kupione, poprasowane tylko dziecka brak. dla siebie też. coraz bardziej chce zeby to bylo juz, boje się porodu, ale bardziej boje się dziecka:-D boję się, że sobie nie poradzę... nic nie wiem...eh... psychicznie gotowa nie jestem:-Dale czy da sie przygotowac do tego...
BASIK ale Ci tempkę wybiło w górę:) trzymam kciuki.
SIHAYA pięknie:) tak milo się czyta. jeszcze raz gratulacje!! jak się dziś czujesz??
GRZANECZKO ale CUDO masz!!! piękna jest!!! gratulacje!!!!!! dzielna jesteś:)

Domik, nie wiem czy się da :) Ja sobie niby tłumaczę, że może jak już się jest w ciąży, to może to pozwoli się jakoś nastawić, przygotować. Ale rozumiem, pewnie bym się czuła podobnie jak Ty... Ale nie martw się, takich mamusiek jest całe mnóstwo, chyba każda się na początku boi :)
Sihaya, teraz będziesz mieć szlaban na wszystko ! :) :) Fajnie :) :) A co do umowy, wszystko zależy od tego jaki będzie wiek ciąży w momencie dnia zakończenia umowy oraz od tego jakie masz układy w pracy.
Basiku, trzymam kciuki za małpiszona!

reklama
Grzaneczko śliczności :)
Sihayko no mnie to do reszty porabało bo znowu płącze jak Cię czytam :) A w nocy wczoraj jeszcze Twój test oglądałam i też płakałam. niech mnei ktoś walnie w łeb...
Domiczku jakoś leci :) mam nadzieję że nie dopadnie mnie dziś wieczorem znowu jakaś dziwna melancholia:)
A teraz planuje oglądać Dwa dni w Nowym Jorku a potem może jeszcze cois wynajdę :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry