Noelle super, że posiew ujemny
Jilka ja na studiach też wynajmowałam mieszkanie i miałam kociaka
więc to kwestia dogadania i dobrej woli właściciela
Grzaneczk śliczna córunia!! jeszcze raz gratulacje
i spokojnie dochodźcie teraz do siebie
Jeśli chodzi o moją umowę o pracę to właśnie mam na czas określony, do końca lutego i kurcze nie wiem jak to teraz będzie:/
A jeśli chodzi o powiadomienie męża hehe....
Wrócił do domu, ja jakby nigdy nic.. zrobiliśmy herbatkę, rozłożyliśmy się na łóżku z kubkami i zaczęliśmy oglądać kabarety... po chwili wyciągnęłam test z maleńką kokardką i daję mu do ręki... mąż patrzy i patrzy, bierze instrukcję, znów patrzy... i pyta: ale to znaczy, że... to pewne????" na co ja już zarczyna na całego i śmiejąca się na przemian kiwam głową, że tak. I wtedy zobaczyłam trzy piękne, najprawdziwsze łzy szczęścia spływające mu po policzku!!
wyściskał mnie, wycałował a potem to już się zaczęło: "nie możesz pić kawy od jutra, ani coli, wino to już nie mówię i masz dbać o siebie". A dziś rano przywitał się ze mną i brzuchem
Jilka ja na studiach też wynajmowałam mieszkanie i miałam kociaka
Grzaneczk śliczna córunia!! jeszcze raz gratulacje
Jeśli chodzi o moją umowę o pracę to właśnie mam na czas określony, do końca lutego i kurcze nie wiem jak to teraz będzie:/
A jeśli chodzi o powiadomienie męża hehe....
Wrócił do domu, ja jakby nigdy nic.. zrobiliśmy herbatkę, rozłożyliśmy się na łóżku z kubkami i zaczęliśmy oglądać kabarety... po chwili wyciągnęłam test z maleńką kokardką i daję mu do ręki... mąż patrzy i patrzy, bierze instrukcję, znów patrzy... i pyta: ale to znaczy, że... to pewne????" na co ja już zarczyna na całego i śmiejąca się na przemian kiwam głową, że tak. I wtedy zobaczyłam trzy piękne, najprawdziwsze łzy szczęścia spływające mu po policzku!!

dla niej mam wszystko kupione, poprasowane tylko dziecka brak. dla siebie też. coraz bardziej chce zeby to bylo juz, boje się porodu, ale bardziej boje się dziecka