reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Grzaneczko śliczności :)
Sihayko no mnie to do reszty porabało bo znowu płącze jak Cię czytam :) A w nocy wczoraj jeszcze Twój test oglądałam i też płakałam. niech mnei ktoś walnie w łeb...
Domiczku jakoś leci :) mam nadzieję że nie dopadnie mnie dziś wieczorem znowu jakaś dziwna melancholia:)
A teraz planuje oglądać Dwa dni w Nowym Jorku a potem może jeszcze cois wynajdę :)

Bo Myniu, Ty taki wrażliwiec jesteś... :) :tak::tak::tak:

Domik, spoko, na pewno Cię bez dzieciątka nie wypuszczą, także tym się w ogóle nie martw.

Będę później, pa

Ostatnia edycja:
Witajcie :)
Mgiełko już jesteś na takim etapie, że mdłości będą przechodzić więc się nie martw. U mnie to było tak, że normalnie z dnia na dzień mi przeszło wszystko jak wkroczyłam w 13tc. A na zapobieganie przeziębieniu najlepiej Rutinoscorbin 3x1, tran w kapsułkach i duuużo herbaty z cytrynką.
Noelle jeśli masz telefon z Androidem to możesz sobie ściągnąć specjalną aplikację Forum Baby Boom i wtedy dużo prościej korzystać z BB w telefonie :) Super, że wyniki wyszły w porządku :) To teraz tylko musisz Nataszkę ładnie poprosić, żeby ulżyła mamusi i znalazła sobie inne miejsce do leżakowania :) Dobrze pamiętałaś kochana, że dziś mam glukozę :) ale wyniki dopiero w poniedziałek więc jeszcze nic nie wiem, ale mam nadzieję, że wyjdzie ok. Bo na pierwszym badaniu miesiąc temu wyszła mi znacznie podwyższona i teraz musiałam powtórzyć więc zobaczymy czy mam cukrzycę czy nie.
Domik cieszę się, że u Ciebie już lepiej :) a dziękuję, u nas bardzo dobrze i mam nadzieję, że tak będzie przez większość czasu :))
Czarnooka ale skoro pęcherzyk pękł to dlaczego z góry zakładasz, że nic nie wyszło? Staranka były, pęcherzyk pękł więc trzymam kciuki za powodzenie w tym cyklu! &&&&&&&& Aaa i co do bólu piersi to mnie po CLO też mocniej bolały niż zazwyczaj.
Agacynda mi cola też pomagała i na szczęście mój mężuś nie zabraniał mi jej pić, bo wiedział że mi pomaga :) a Ty kochana spróbuj z tymi migdałami :)
Sihaya na bóle brzuszka na pewno no-spa, a na ból głowy to tylko i wyłącznie apap. Super była reakcja Twojego męża :)) A jak tam mieszkanka, spodobało się Wam coś?
Grzanko ogromne gratulacje :)) Jeeej pamiętam jak jeszcze niedawno pisałaś, że masz dwie kreseczki a tu już Julka na świecie :) Ślicznotka malutka :))
Asitko koniecznie musisz coś zrobić z tym kaszlem. A czy Ty byłaś wgl u lekarza sprawdzić czy tfu tfu na oskrzela Ci czasami nie poszło?? Dużo zdrówka :)
Basik kochana ta Twoja tempka jakaś taka mega podejrzana... &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Laluś jak dziś samopoczucie??
Myniu i Jillko :***

Resztę serdecznie pozdrawiam i życzę miłego popołudnia :)))

Basik, Czarnooka &&&&&&& dla Was:)

Domik
pytałaś jak się czuję... jajnik o dziwo przestał boleć i tym samym całe podbrzusze... za to jak mnie plecy bolą!!! aż z piłką się przeprosiłam, dopompowałam i znów na niej siedzę... no i nie mogę słodkiego:( za to pikantne i kwaśne smaki mmm... mniam!! niebo w gębie:)

Zapomniałam jeszcze napisać, że zrobiłam rano ten drugi teścior.. i znów od razu dwie piekne krechy, tym razem, testowa równie różowa i grubaśna jak kontrolna:) normalnie, nadal w szoku jestem hehe...

Myniutku :********* uwielbiam Cię:)

Sihayo aż się mordka cieszy jak się czyta ;) Fajnie jeszcze raz gratuluje kochana !!!

Czarnooka takie bóle piersi po bokach to ja miałam przed @ no i jak w ciąże zaszłam to bolały od owulacji prawie trzymam kciuki kochana :))

a mnie dzisiaj coś brzuszek boli na dole chyba sie wiązadła rozciągają

Basik, Czarnooka &&&&&&& dla Was:)

Domik
pytałaś jak się czuję... jajnik o dziwo przestał boleć i tym samym całe podbrzusze... za to jak mnie plecy bolą!!! aż z piłką się przeprosiłam, dopompowałam i znów na niej siedzę... no i nie mogę słodkiego:( za to pikantne i kwaśne smaki mmm... mniam!! niebo w gębie:)

Zapomniałam jeszcze napisać, że zrobiłam rano ten drugi teścior.. i znów od razu dwie piekne krechy, tym razem, testowa równie różowa i grubaśna jak kontrolna:) normalnie, nadal w szoku jestem hehe...

Myniutku :********* uwielbiam Cię:)

Sihaya za mnie nie,za mnie nie!!! prosze moja porcje fluidkow oddaje Czarnookiej;-)

Basik dziękuję Ci kochanie ale moje przeczucie mówi mi że to jeszcze nie ten cykl :(:(
domik rozumiem że się boisz ale z chwilką urodzenia dziecka kobieta nabiera 100% instynkt macierzyński i samoczynnie będziesz wiedzieć co z malutką robić ;) więc uszy do góry.
Sailor kochana odezwij się!!
Laluś jak Twoje samopoczucie?

czarnooka
pieknie sie wykresik maluje! Kciuki!!Kciuki!!Kciuki!!! I łap kochana &&&&&&&&&&&&&&&&&!!

basik
równiez &&&&&&&&&&& i kciukasy!!!! Coz za szalona temperatura!!

gosiak No to dla ciebie kciuki za wyniki! Mam telefon z androidem ,zaraz zasiade i sciagne.

mynia :*:*:*:*

domik poradzisz sobie kochana:*

Ja tyle co do domu weszłam i wciaglam kolacje. Od południa pada snieg jak szalony,a ja w szczerym polu złapałam gume.A w sprawie jakis robotek w aucie to jestem tak zielona ,ze nie wiedzialam nawet gdzie to cholerne kolo zapasowe moze byc nie mowiac juz o jakies zmianie:-) Tata poratował:zawstydzona/y:
Ja tak to juz mama,cały dzień na wysokich obrotach a na koncu złapie gume na jakims zadupiu:dry:

Dziewczynki no określenie mnie wrażliwcem jest bardzo delikatne. ja jestem ostro walnięta:)
Oczywiście na dwóch dniach w nowym jorku też się zryczałąm :) Tym bardziej,że na koniec jest śliczna dzidzia - mulatka :)
Noelle dobrze, że masz tatę w pobliżu :) Ja tak w razie czego mam rodziców 150 km ode mnie i w sumie nikogo bliskiego w pobliżu :( Głupio chyba zrobiłam kupując tu mieszkanie

Ostatnia edycja:
reklama
Noelle, co za przeżycia... Ohhh... Ja tez nigdy (tfu tfu) nie wymieniałam sama koła. I niech tak zostanie. No ale dobrze, że Tato pod ręką, bo sobie nie wyobrażam Ciebie z brzusiem walczącą z zapieczonymi śrubami i lewarkiem ześlizgującym się z powodu śniegu :D :D

Mynia, Tobie też taki mulatek pisany, nie bój żaby !
A mieszkanie w odległości od rodziców ma plusy i minusy. Ja już 10 lat nie mieszkam w domu rodzinnym, bo na studia wyjechałam i już nie wróciłam, zawsze sobie tłumaczyłam,że są spokojniejsi jak nie muszą mnie na co dzień oglądać :)

Idę sobie mleko z czochem zrobić... Najgorsze, że już czuję zapachy... łeee....
Kurczę, mój sąsiad z dołu jakiś pobudzony ostatnio. Słucha jakiejś dziwnej muzyki, potem ciszej, potem znów i znów... Dobrze, że ma to miejsce w normalnych godzinach, a nie w nocy :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry