Na środę mam wizytę mam nadzieję, że wytrzymam i nie będzie aż tak boleć jak w nocy...
Czuję się hmm... nie mogę dopiąć spodni ale to od kilku dni już (myślałam, że na @ bo zawsze mnie wzdymało przed), muli mnie słodkie (to było podejrzane dla mnie bo przed @ zawsze pochłaniałam wszelkie słodkości) no i ok godz 18ej czuję się jakby była 23a i najchętniej poszłabym spać - oczywiście tłumaczyłam to bólami i @...
szaleństwo!! kompletnie tego nie ogarniam jeszcze! nie dociera Agacynko
umowę w pracy mam do końca lutego i co dalej...??
czy ja wogóle będę mogła pracować jako rehabilitantka??
czy będzie ok??
czy nie będzie komplikacji albo tfu tfu... no tysiące pytań... i że jutro mam kawy nie pić??? i winka wieczorem które specjalnie kupiłam... <zawrót głowy>
nospę muszę zakupić jutro w takim razie, paracetamol mam.
Czuję się hmm... nie mogę dopiąć spodni ale to od kilku dni już (myślałam, że na @ bo zawsze mnie wzdymało przed), muli mnie słodkie (to było podejrzane dla mnie bo przed @ zawsze pochłaniałam wszelkie słodkości) no i ok godz 18ej czuję się jakby była 23a i najchętniej poszłabym spać - oczywiście tłumaczyłam to bólami i @...
szaleństwo!! kompletnie tego nie ogarniam jeszcze! nie dociera Agacynko
umowę w pracy mam do końca lutego i co dalej...??
czy ja wogóle będę mogła pracować jako rehabilitantka??
czy będzie ok??
czy nie będzie komplikacji albo tfu tfu... no tysiące pytań... i że jutro mam kawy nie pić??? i winka wieczorem które specjalnie kupiłam... <zawrót głowy>
nospę muszę zakupić jutro w takim razie, paracetamol mam.