reklama

Staranka od stycznia 2012.

Cześć :)

domik na zgagę spróbuj chrupać surową marchewkę :)
mgiełko myśl pozytywnie, wszystko będzie dobrze!
agacynda gratuluje nowego mieszkania :tak:
czarnooka ja nie wiem czy powinnyśmy tak wierzyć w tą temperaturę, ja nie tracę nadziei odnośnie Ciebie :)

BabyPoznań powodzenia w obecnym cyklu :tak:

Wszystkie inne kobitki tulam :*

reklama
A dziekuje Marzen :)) na szczescie juz niewiele pracy zostalo... Na starym mieszkaniu tylko kilka kartonow i torby z moimi butami hahahaha

agacydna świetnie mieszkanie, ile przestrzeni..... kocham takie
ps. wyślę list w poniedziałek, dzisiaj nie zdąrzyłam wszystkiego opisać, ale z samego rana w poniedziałek rano go wyślę ;-)

u mnie pierogi zrobione ( ruskie mniam , nawet fajnie się robiło)
teraz mąż robi obiad: frytki ( z ziemniaków) ryba i surówka
a ja się lenie, bo jednak mdłości doskwierają ...

niedługo z córą na sanki idziemy
ale wieczorem was nadrobie

Czarnooka tempka może jeszcze pójdzie do góry ...

zmykam papap

jakoś już kochane nie wierzę że coś może z tego być. brzuch i piersi bolą jak na @ więc czekam zacznę nowy cykl i tak w kółko będzie... powoli przechodzi mi już chęć na wszystko.

Agacynda gratuluję przeprowadzki :) A byłego współczuję... Mieszkanko prześliczne! No i ten kominek.... Zazdraszczam :))
Czarnooka szkoda, że tempka spadła :( ale może jeszcze nic straconego, kciuki nadal trzymam
BabyPoznań przykro mi, że @ przylazła - kciuki za ten cykl oczywiście :)

Ciężaróweczki serdecznie pozdrawiam :* A dla staraczek przesyłam mnóstwo fluidków &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

AGACYNDA i tak uważam, że miła byłaś dla niego. sama bym mu wiecej nawkładała. a mieszkanko booooskie!!!!!!!!
MGIEŁKO mmm...fryty. chyba jutro zrobię. rybeczką tez bym nie pogardziła:-D
MARZENKA dzięki. będę zajadac marchew. a nóż coś pomoże.
CZARNOOKA jak to mówi Sailor....nowy cykl, nowa nadzieja i tego się trzymaj:*

hej dziewczyny!!
Ja od rana zabiegana,a w planach mialam leniuchowanie.Zaczelo sie od misji szpital,jechalam do kolezanki zastrzyki porobic no ja korzonki dopadly i biedna ani w prawo ani w lewo.Potem zakupy,porzadki,obiad...i tak zlecial dzien. Brzuch mi zaczal twardniec,stawiam co prawda na skurcze braxtona ale profilaktyczne zaleglam przed tv i ogladam geslerowa.Maz robi zapiekanke makaronowa .;-)
czarnooka ja nadzieji nie traxe za twoj cykl &&&&!!!!
marzen jak tam?dzialaliscie?jak wykresik sie maluje?
agacynda mieszkano cudowne!!

calusy dla wszystkich :-*

reklama
hej kobietki;)
ja od rana sprzatałam i praktycznie dopiero dobra godzinkę temu skończyłam bo cały czas coś a to obiad a to co innego .. a wstyd się przyznać ale przez te egzaminy trochę zaniedbałam domek

Agacynda piękne mieszkanko, jjku ja też chce już na swoje ale jeszcze troszkę już prawie koniec my przeprowadzkę planujemy w maju

Noelle mi tez coś ostatnio brzusio twardnieje i też obstawiam na skórcze

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry