reklama

Staranka od stycznia 2012.

ale mnie zgaga dopadła straszne a najgorzej ze ja nic przez tą cukrzyce nie mogę tylko wodę i herbatke żeby wypić mleko muszę czekać do 11 bo to już się liczy do ww :( masakra

reklama
CZARNOOKA Ty kochana nie czekaj na @ bo ona nie przyjdzie :-)
LALUŚ ja wysłałam Ci zaproszenie na fb (Joanna A.) :-)
AGACYNDA ten Twój byly jakiś nienormalny współczuje :-( mieszkanie super :-)
U mnie brzuch coraz bardziej boli także @ niedługo zawita. Pozdrawiam :-)

Czarnooka tez mi się wydajesz poddejrzana, ja mam dziś nerwa na wszystko, posegregowałam ubrania z piwnicy 5 dużych worków, popodpisywałam, potem pranie, prasowanie, obiad, jakoś nie mam oddechu Oliwia cały czas coś chce, a mój jakoś się miga od zajmowania sie nią, marzę o nocy żebym poszła spać, ta była ciężka, Oliwia usnęła późno , obudziła się ze strasznymi bólami wzrostowi i już do rana spała z nami, nie mogłam spać od rana chodzę jakaś zła, miałam piękny plan odłożyć troche kasy , a tu w samej aptece poszło mi 200zł k....mać, a jeszcze tyle miesiąca, za chiny nie odłożę aj taka jestem zła na wszystko

No hej dziewczyny
Ja też mam jakis weekend do dupy :/ ot tak poprostu kolejny dzien z tych zlych.Dalej wisi nade mna grypsko,znowu czuje ze cos mnie rozklada. Jeszcze pogoda tez taka ze żal psa na dwór wypuszczac.....Co za dzień:/

Czarnooka powtorze sie,ale co mi tam,wykres piekny,zupelnie inny od poprzednich,nie ma nizin i wyzyn i innych atrakcji. Temperatura tez piekna.Więc pozytywnie prosze!! Kciuki zacisniete!!! fluidki prosze łapac &&&&&&!!!! i zaopatrzyc sie prosze powoli w test:-):-)

mgielko łącze sie w braku humoru.

Asita a Ty tez bez takich nam tu. Kciuki i fluidki!&&&&&!!nie jedna miala plamienia a dzien pozniej dwie piekne kreski:-D

agnieszko wspolczuje zgagi, mnie poki co ta dolegliwosc omija.

NOELLE u mnie jutro @ się rozkręci, także nie ma się co łudzić :-(
CZARNOOKA kochana Ty tylko śmigaj do apteki bo masz fasolke pod serduszkiem :-)

Ostatnia edycja:
reklama
czarnooka, zapraszam do apteki :))

oj Dziewczynki tak sypoczela dzisiaj ze szok... az jestem zmeczona tym odpoczynkiem :)) i A zrobil pyszny obiadek... mmm...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry