reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Dobry Wieczór :rolleyes: Mój N właśnie pojechał do pracy, i ja sama na noc zostałam... Znaczy się z moją kocicą :happy: Ktoś mi wysłał zaproszenie za FB Joanna nazwiska nie pamiętam... Bolą mnie (.)(.).... :baffled:

Czarnooka tulę :*

laluś to chyba bzibziok ma na imię Asia albo Asita :-)

A ja się nijak czuję. Rano trochę mdłości w pracy po powrocie nie miałam apetytu. Pospałam godzinkę i znowu trochę mdli. Popijam colę. Może pomoże.

Noelle, moja droga uważam,że powinnaś się bardziej oszczędzać! Nie szalejcie dziewczyny, ciąża to okres kiedy należy nam się błogie lenistwo, to czas kiedy musimy zbierać siły do porodu i do opieki nad maleństwem, a Wy tu szalejecie :wściekła/y:

Obserwacja cyklu - enpr.pl u mnie to wygląda tak :)

domik daj znac czy marchewka pomogła ;-)

hejo:) ja nie śpię od 3.20:wściekła/y: jak nietoperz będe.... głodna jestem...kolacji nie jadłam, żeby zgaga nie paliła. eh... ja chce spac normalnie!!! strasznie to męczące jest. co noc to samo... a buuu........

MARZENA jak mnie złapie to będę szamac marchew:) na razie mnie opuściło.
SAILOR a cóż to u Ciebie się dzieje:(
NOELLE, AGNIESZKA nie szalec mi tam kobietki. jak brzusio boli to odpoczywamy!!!
CZARNOOKA czasem skreślone cykle są najwięcej owocne:)

poddaję się dziewczyny niewiem co z tą tempką jest nie tak pierwszy raz mam taki cykl...
przebudziłam się o 5 pach termometr wynik 36,87 poszlam dalej spac i wstalam godzine pozniej i juz bylo 36,98 w zyciu nie mialam takich wynikow.
czyzby to clo tak to wszystko powodowalo. kurde a wczoraj mialam tak silny bol brzucha taki identyczny jak na @ ze juz myslalam ze lada chwila mnie zaleje. nie rozumiem tego wszystkiego. bo jak znowu mi zacznie skakac temperatura to sie chyba pochlastam..

Czarnooka kochana Ty sobie tylko test ciążowy kup i za dwa dni testuj :) ja Ci mówię ze ktoś tam chyba zamieszkał u Ciebie w brzuszku :) trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry